14/6/14

Ο Ιουδαίος Κάμερον ξεφτίλισε τους Εβραίο-σκεπτικιστάς

Ο Μπακ Λέιμπελ είναι «προοδευτικός», «ευρω-σκεπτικιστής», το αυτό και ο καθηγητής ευρώ-βουλευτής του, οπότε απέφυγαν τους «ακροδεξιούς» και τους «φασίστες» και ακλουθώντας τις FEMEN, συνετάχθηκαν με τους καθωσπρέπει Εβραίο-σκεπτικιστάς .
Τους Ευρωπαίους Συντηρητικούς και Μεταρρυθμιστές (ECR).
  Εκεί πήγαν και κάτι Φιλανδοί, και κάτι «ακροδεξιοί» από τη Κοπεγχάγη που δεν άντεχαν να τους λένε «αντισημίτες», «ισλαμόφοβικούς», και «ομοφοβικούς», και έκατσαν όλοι μαζί με τους «συντηρητικούς» «παιδεραστές» του Λεβίτα-Κάμερον.
Βεβαίως, οι «συντηρητικοί» ως γνωστόν, έχουν θητεία εσωκλείστου στα Κολέγια. Οπότε τους μένει το κουσούρι που έλεγε και ο Μακαριστός.
Λογικά, τους την έκανε την πουστιά ο εγκλέζος. Πρότεινε για Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Πακιστανό και Μουσουλμάνο. Όχι μόνος του. Το ψήφισε ομοφώνως και η ευρω-ομάδα. Δηλαδή, είπε ναι χωρίς ντροπή και χωρίς τύψεις και ο μουσάτος «Εβραίο-βουλευτής» του Καημένου.

ΥΓ.Οι ΑΝΕΛ ψηφοφόροι καλά να πάθουν.Πακιστανό ήθελαν,πακιστανό έλαβαν.(Χικ)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένα Στεφάνι στην Μνήμη των Προγόνων

  Οι Αριστεροδέξιοι Κλεφτολουμπινέ στον Δήμο Τριπόλεως και στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου αποφάσισαν να τιμήσουν   την Μάχη του Βαλτεττίου....