18/6/14

Grande ΞΕΦΤΙΛΑ!

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ
 για τους δυο νεκρούς Ρώσους δημοσιογράφους

Οι αριστεροί και δεξιοί συνδικαλιστείς του von Murutis, η κ. Πρόεδρος και η Γενική Γραμματεύς δεν βρήκαν ούτε μια λέξη να πουν για να καταδικάσουν τον θάνατο δυο ρώσων συναδέλφων από τα πυρά των κυβερνητικών χθες στο Λουγκάνσκ.
Ούτε και ο Γέρων της Αυγής. 
Χθες έχασε τη ζωή του στο Λουχάνσκ ο απεσταλμένος της ρωσικής δημόσιας τηλεόρασης VGTRK Ιγκόρ Κορνέλιουκ, ενώ αργότερα ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός επιβεβαίωσε τον θάνατο και δεύτερου απεσταλμένου του, του Αντόν Βολόσιν, επίσης στην περιοχή του Λουχάνσκ.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, σημείωσε ότι ο θάνατος των Ρώσων δημοσιογράφων αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον εγκληματικό χαρακτήρα των δυνάμεων ασφαλείας του Κιέβου στην ανατολική Ουκρανία, και τόνισε:
«Ζητάμε από τις ουκρανικές Αρχές να διεξαγάγουν μια αντικειμενική έρευνα της τραγωδίας και να τιμωρήσουν τους ενόχους. Αναμένουμε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να καταδικάσουν απερίφραστα τα εγκλήματα που διαπράττει ο ουκρανικός στρατός».

ΥΓ. Που, ποιόν, πότε να καταδικάσουν στην ΕΣΗΕΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...