18/6/14

Grande ΞΕΦΤΙΛΑ!

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ
 για τους δυο νεκρούς Ρώσους δημοσιογράφους

Οι αριστεροί και δεξιοί συνδικαλιστείς του von Murutis, η κ. Πρόεδρος και η Γενική Γραμματεύς δεν βρήκαν ούτε μια λέξη να πουν για να καταδικάσουν τον θάνατο δυο ρώσων συναδέλφων από τα πυρά των κυβερνητικών χθες στο Λουγκάνσκ.
Ούτε και ο Γέρων της Αυγής. 
Χθες έχασε τη ζωή του στο Λουχάνσκ ο απεσταλμένος της ρωσικής δημόσιας τηλεόρασης VGTRK Ιγκόρ Κορνέλιουκ, ενώ αργότερα ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός επιβεβαίωσε τον θάνατο και δεύτερου απεσταλμένου του, του Αντόν Βολόσιν, επίσης στην περιοχή του Λουχάνσκ.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, σημείωσε ότι ο θάνατος των Ρώσων δημοσιογράφων αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον εγκληματικό χαρακτήρα των δυνάμεων ασφαλείας του Κιέβου στην ανατολική Ουκρανία, και τόνισε:
«Ζητάμε από τις ουκρανικές Αρχές να διεξαγάγουν μια αντικειμενική έρευνα της τραγωδίας και να τιμωρήσουν τους ενόχους. Αναμένουμε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να καταδικάσουν απερίφραστα τα εγκλήματα που διαπράττει ο ουκρανικός στρατός».

ΥΓ. Που, ποιόν, πότε να καταδικάσουν στην ΕΣΗΕΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...