21/6/14

Οι εγκληματίες πολέμου της Ουκρανίας θα κάτσουν στο σκαμνί

Εγκληματίας πολέμου ο Εβραίος Τραπεζίτης Ιγκόρ Κολομοίσκι Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεν μπορούν να κλείνουν τα μάτια στην γενοκτονία κατά των Ρώσων και των Ορθοδόξων

Ο γενικός εισαγγελέας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, άσκησε δίωξη κατά του τραπεζίτη και κυβερνήτη της περιοχής Dnipropetrovsk ,Ιγκόρ Κολομοίσκι, και του υπουργού Εσωτερικών Αρσέν Αβάκοφ και θα εκδώσει διεθνή εντάλματα για τη σύλληψη τους , με τις κατηγόριες για διάπραξη για εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

  Στο πλαίσιο της ίδιας ποινικής υπόθεσης για να διαπιστωθεί η ταυτότητά και βαθμός των αξιωματικών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας και των εθελοντών του «Δεξιού Τομέα» που συμμετέχουν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά του άμαχου πληθυσμού στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας, ομάδα ερευνητών της ρωσικής εισαγγελίας έχει λάβει καταθέσεις από 2.350 πρόσφυγες στην Περιφέρεια του Ροστόφ, στη Δημοκρατία της Κριμαίας, στο Μπέλγκοροντ, το Βορονιέζ, το Μπριάνσκ και στην περιφέρειες του Κουρσκ.

1.420 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και 208 ανήλικων , έχουν αναγνωριστεί ως θύματα χρήσης «απαγορευμένων μέσων πολέμου». Περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι έχουν υπογράψει δηλώσεις προς τις ρωσικές δικαστικές Αρχές με τις οποίες τις εξουσιοδοτούν να προωθήσουν τις καταγγελίες στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...