15/6/14

Η Πραγματική Οικονομία της ….Ολγας

Σαρώνει ο (παράτυπος) Τουρισμός. Χθες (Σάββατο)
και σήμερα το πρωί, 126 νέες αφήξεις από Τουρκία

  -Είκοσι έξι «παράτυποι» «στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων», έφτασαν ,«για μπάνιο και αναψυχή» στον μαγευτικό κόλπο της «ΜΑΡΑΘΟΥΝΤΑΣ» στη Σύμη. Άλλοι 11 «παράτυποι», «στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων» βγήκαν στο νησάκι «Αγ.Γεώργιος» της Σύμης.

-Στη Σάμο 33 «παράτυποι», «στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων», «διασώθηκαν» από τη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του ακρωτηρίου Πράσο ενώ άλλοι 22 είχαν αποβιβαστεί στη περιοχή Αυλάκια.

-16 βιαστικοί «παράτυποι τουρίστες », «στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων», μεταφέρθηκαν με ταχύπλοο στη νήσο «Παναγιά» στις Οινούσσες.
-Άλλοι 10 παράτυποι που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο, που βυθίστηκε βορειανατολικά της Μυτιλήνης, «διασώθηκαν» από σκάφος του Λιμενικού. -
-Άλλοι 16 «παράτυποι», «διασώθηκαν» στη θαλάσσια περιοχή «Ακρωτήρι» της Λέσβου. Σύνολο 126 λαθρομετανάστες.

Οι "αρχές" συνέλαβαν  και 4 τούρκους ταξιτζήδες και ένα ιστιοταξί, επειδή δεν κατέβαλαν ΦΠΑ.

ΥΓ. Επειδή παραιτήθηκε ο Θεοχάρης, δεν μάθαμε πόσα πλήρωσαν για το αγώι, οι 126, και αν ο ΦΠΑ από τα «εισιτήρια» θα υπολογιστεί στο ελληνικό ή στο τουρκικό ΑΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...