13/4/12

Σπύρος Χατζάρας - σχόλιο της ημέρας ΤΗΛΕΑΣΤΥ - 12-04-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Σπύρο και Χρόνια Πολλά!

Παρακολούθησα χθές το βράδυ, στο EXTRA, την συνέντευξη του Καρατζαφέρη. Στην ερώτηση που τού ετέθη για ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες του ΛΑΟΣ, απάντησε το εξής καταπληκτικό...

Απάντησε ΘΕΤΙΚΑ στο ενδεχόμενο ΝΕΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αρκεί να μην ηγείται ο Σαμαράς ή ο Τούρκογλου, αλλά "κάποιος που να τόν εμπιστεύεται η Ευρώπη"!

Δεν θα σχολιάσω κάτι. Τά είπε όλα. Μία συμβουλή μόνο. Μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου και την αγνότητα του αγώνα που έδινες ακομμάτιστα τα τελευταία χρόνια.

Με ευχές και την εκτίμηση στον -προ ΛΑΟΣ- Σπύρο Χατζάρα!

Ανώνυμος είπε...

Αν το λάθος του Χατζάρα είναι η συνεργασία με το Λάος, τότε αυτό τι συνέπειες έχει; Την προσθήκη στο Λάος των ψήφων του Χατζάρα. Αυτό με την σειρά του έχει ως συνέπειες αφ’ ενός την ενίσχυση του Λάος και αφ’ ετέρου την ανακήρυξη του Χατζάρα βουλευτή
Η δεύτερη συνέπεια είναι πολύ σπουδαιότερη της πρώτης. Θα έχει τότε ο Χατζάρας ένα επίσημο θεσμικό βήμα.
Όποιος πιστεύει ότι στο βήμα αυτό ο Χατζάρας θα συνεχίσει να μιλάει κατά του μνημονίου και του εποικισμού της χώρας, υπέρ των εθνικών θεμάτων και των εθνικών κρατών και κατά του ρόλου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Νέας Τάξης, τιμώντας, πρώτος μεταξύ πολλών, εδώ και χρόνια αυτές τις θέσεις, αυτός ας τον ψηφίσει.
Όποιος πιστεύει το αντίθετο ας μην τον ψηφίσει.

Πρακτική πρόταση
Αν ένας δεν ανήκει στην Β’ Αθηνών και θέλει να ψηφίσει Χατζάρα, μπορεί να συμφωνήσει με ένα έμπιστο φίλο του ο οποίος να είναι στήν Β’ Αθηνών, ψηφίζοντας ο φίλος Χατζάρα ενώ ο ίδιος ότι θα ψήφιζε ο φίλος του.
Μια πολύ καλή πρόταση για όσους θέλουν να ενισχύσουν τον Χατζάρα ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ενώ αδιαφορούν για το Λάος.

Ανώνυμος είπε...

Το ενδεχόμενο να μπει το Λάος στην βουλή και όχι ο Χατζάρας τό έχεις σκεφτεί;

Στην Β' Αθηνών, εκλέγεται ο καρατζαφέρης, ο οποίος προφανώς θα εκλεγεί, -και βάσει των ποσοστών του κόμματος λογικά- άλλος ένας, ο οποίος μέχρι στιγμής είναι ο Αϊβαλιώτης. Ο 40 ημερών φαντάρος Αϊβαλιώτης, ο οποίος είναι υπερ-προβεβλημένο στέλεχος και ήδη βουλευτής.

Για να εκλεγεί και τρίτος στην Β' Αθηνών, θα πρέπει το Λάος να πιάσει γύρω στο 5,5%, πράγμα το οποίο φαντάζει απίθανο. Και σημειωτέον ότι υπάρχουν πολλά στελέχη επώνυμα και άκρως προβεβλεμένα στην Β' Αθηνών.

Το θέμα είναι ότι θα πάει κόσμος να ψηφίσει τον Χατζάρα ως άτομο, αλλά αυτές οι ψήφοι θα καταλήξουν μόνο στο Λαός, αφήνοντας απ' έξω τον Χατζάρα.
Αν ψάξεις λίγο την ιστορία του κόμματος αυτού, θα δείς πολλά τέτοια περιστατικά, όπου ο καρατζαφέρης χρησιμοποίησε άτομα, για να πιάσει το "πατριωτικό-εθνικιστικό" κομμάτι ψηφοφόρων και εν συνεχεία, είτε τά απορρόφησε στο σύστημά του (υιός Πλεύρης), είτε τά απενεργοποίησε τουλάχιστον πρόσκαιρα (Ζαφειρόπουλος)...

Και μετά θα πάει για νέα συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με πρωθυπουργό κάποιον παλιό ή νέο παπαδήμο. Τό είπε μόλις προχτές...

Ανώνυμος είπε...

Οι ψήφοι για τους οποίους νοιάζεσαι, θα κινδυνεύσουν εξ ίσου αν όχι περισσότερο αν τις κατευθύνεις σε κόμμα που δεν θα έχει πολλές πιθανότητες να ξεπεράσει το 3%. Από τα υπόλοιπα πού πιθανότατα θα βρεθούν εντός βουλής, τι προτιμάς; Δικομματισμό η αριστερά κόμματα της συγκαλυμμένης ένταξης στήν νέα τάξη; Μήπως ο Καμμένος έχει εχέγγυα τιμιότητας με το 20ετές παρελθόν της ανοχής σε όλα; Εξάλλου και το Λάος αντιμνημονιακό δηλώνει όπως και ο Καμμένος.
Έμεινε τέλος ο Καζάκης, ο υπέρμαχος του μεταναστευτικού ολέθρου, αν σου κάνει.
Αν ο Χατζάρας κατέβαινε μόνος, θα τον ψήφιζες; Κι αν δεν περνούσε το 3%;
Διακινδύνευσέ το λοιπόν, όπως ούτως ή άλλως θα κάνεις ότι κι αν επιλέξεις.