11/10/19

Πάκυ ο Οικουμενιστής

Ο Πάκυ μίλησε στο Αρουραίος Γκρουπ, και είπε. «Να προχωρήσουμε με γρήγορα βήματα προς την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής ενοποίησης που είναι αναγκαία όχι μόνο για τα κράτη-μέλη και τους λαούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και προκειμένου η Ευρώπη να διαδραματίσει τον σταθεροποιητικό πλανητικό ρόλο της, που αφορά την εδραίωση, σε παγκόσμια κλίμακα, του ανθρωπισμού, της ειρήνης, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης».
Σε 53 λέξεις τα είπε όλα ο συνήθως φλύαρος Συνταγματολόγος . 

Η παγκόσμια (πλανητική) διακυβέρνηση θέλει να επιβάλει σε παγκόσμια κλίμακα τον «ανθρωπισμό» των «Φιλανθρώπων», το «Κράτος Δικάιου», την «Γκρηνπις» και την Χούντα των Τραπεζιτών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η πληροφόρηση του κόσμου επί αυτών των θεμάτων;;;;; Σηκώνει η κατάσταση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...