18/10/19

Ένας πολύ διδακτικός απαγχονισμός

Ο Κριστιάν Ρακόφσκι στην συγκλονιστική επτάωρη κατάθεση του στην Νικαβεντέ στις 26 Ιανουαρίου 1938 απεκάλυψε το «μεγάλο μυστικό», ότι οι μασόνοι ειν αι υποχρεωμένοι να πεθάνουν για την «επανάσταση». Η συγκλονιστική περιγραφή, (βλέπε Κόκκινη Συμφωνία), είναι η εξής: Ρακόφσκι .
«….Οι Μασόνοι, δεν έμαθαν τίποτα από τη γαλλική επανάσταση, στην οποία είχαν έναν κολοσσιαίο επαναστατικό ρόλο. Για την επανάσταση, αναλώθηκαν, οι περισσότεροι μασόνοι, και θα αρχίσω από τον Μέγα Διδάσκαλο, της Στοάς της Ορλεάνης, τον Λουδοβίκο τον 16ο , για να συνεχίσω με τον αφανισμό των Γιρονδίνων , των Εβερτιστών , και των Ιακωβίνων , και αν κάποιοι επέζησαν το όφειλαν στο πραξικόπημα της 18ης Μπρυμαίρ.

 Γκαμπριέλ. Υποστηρίζετε δηλαδή ότι οι Μασόνοι, ήσαν υποχρεωμένοι να πεθάνουν στα χέρια της επανάστασης για την πραγματοποίηση της οποίας εργάστηκαν.

 Ρακόφσκι: Έτσι ακριβώς . Αυτή είναι η αλήθεια καλύπτεται από το μέγα μυστικό. Όπως θα ξέρετε, φαντάζομαι, είμαι μασόνος. Θα σας αποκαλύψω αυτό το μέγα μυστικό, το οποίο δεν το αποκαλύπτουν σε κανένα μασόνο, ούτε 25ου , ούτε 33ου , ούτε 93ου βαθμού, ούτε σε οποιοδήποτε ανώτατο επίπεδο. Θέλω να ξέρετε ότι, εγώ δεν το γνωρίζω σαν μασόνος, αλλά σαν ένας που ανήκει σε ΕΚΕΙΝΟΥΣ. 

Γκαμπριέλ. Και ποιο είναι το μυστικό; 

Ρακόφσκι: Κάθε μασονική οργάνωση πρέπει να φροντίζει για τη δημιουργία των προϋποθέσεων για τον τελικό θρίαμβο της ανατροπής. Της επανάστασης . Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος της Διεθνούς Μασονίας. Φυσικά αυτό γίνεται με την κάλυψη ορισμένων προσχηματικών επιδιώξεων . Κρύβονται πίσω από το σύνθημα «ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα». Επειδή όμως η επανάσταση, έχει σαν στόχο, την εξαφάνιση της αστικής τάξης, η εξόντωση των πολιτικών της ηγετών, είναι φυσικό επακόλουθο.Το μυστικό επομένως είναι η αυτοκτονία του Ελευθεροτεκτονισμού σαν οργάνωσης, και η φυσική αυτοκτονία κάθε υψηλόβαθμου τέκτονα. Όπως αντιλαμβάνεστε , αυτό το τέλος που προετοιμάζεται για κάθε μασόνο, πρέπει να καλύπτεται με πλήρη μυστικότητα, και με διάφορες ανοησίες για μεταφυσικά μυστικά. Αν σας δοθεί η ευκαιρία, να είστε παρόν σε μια μελλοντική επανάσταση, μη σας ξεφύγει η ηλίθια έκφραση στο πρόσωπο κάποιου μασόνου, τη στιγμή που θα αντιληφθεί, ότι πρέπει να πεθάνει στα χέρια των επαναστατών. Ακούγοντας τις κραυγές του, ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη οι υπηρεσίες του προς την επανάσταση, μπορεί κανείς να πεθάνει από τα γέλια».

Ακριβώς αυτό που περιέγραψε ο «τροτσκιστής» Ρακόφσκι και που τον αφορούσε προσωπικά, αφού τον έστειλαν να πεθάνει στα χέρια των «Σταλινικών», αφορά ακριβώς και τον Μεγάλο Δάσκαλο της Στοάς της Πορτογαλίας Γκόμες Φράιρ ντε Αντράντε, που εκτελέστηκε με απαγχονισμό στη Λισαβόνα στις 18 Οκτωβρίου 1817. Τον συνέλαβε η (επαναστατική) βρετανική στρατιωτική κυβέρνηση του Στρατάρχη Γουίλιαμ Μπέρεσφορντ, και τον δίκασε για εσχάτη προδοσία κατά του Στέμματος . μαζί του εκτελέστηκαν και 11 άλλοι συνωμότες της Στοάς. Ο Γκόμες Φράιρ ντε Αντράντε είχε υπηρετήσει στον στρατό της Μεγάλης Αικατερίνης και στην Μεγάλη Στρατιά του Ναπολέοντα.

 Η εκτέλεση από τη Στοά του Λονδίνου του αδελφού Γκόμες, είναι ένα «μυστικό», που φωτίζει πολλά.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


"Θέλω να ξέρετε ότι, εγώ δεν το γνωρίζω σαν μασόνος, αλλά σαν ένας που ανήκει σε ΕΚΕΙΝΟΥΣ".

Γιατι παραλληψε ο Γκαμπριελ να τον ρωτησει ..."και, ΠΟΙΟΙ ειναι ΕΚΕΙΝΟΙ";




Ο Γιουφτος και η μαϊμου του




Υ.Γ.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΡΩΤΟ:

Το σύνθημά μας είναι:
Η ισχύς και η υποκρισία

Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι έχουμε ρίξει στο λαό τις λέξεις: "Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα", λέξεις που επαναλαμβάνονται ύστερα από ανόητους παπαγάλους, οι οποίοι προσελκύονται από παντού μ' αυτό το δόλωμα και δεν χρησιμοποιούνται για τίποτε άλλο παρά για να καταστρέψουν την ευημερία του κόσμου, την αληθινή ατομική ελευθερία, που άλλοτε προφυλασσόταν τόσο καλά εναντίον το"υ εξαναγκασμού του συρφετού.



ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΕΚΑΤΟ-ΕΝΑΤΟ:

Για να αφαιρέσουμε το γόητρο της ανδρείας από το πολιτικό έγκλημα, θα τους καθίζουμε στο εδώλιο των κατηγορουμένων δίπλα με τους κλέφτες, τους δολοφόνους και τους κάθε λογής φτηνούς και ταπεινούς εγκληματίες.

(Σας λεει τιποτα το 19 Πρωτοκολλο; Μηπως η δικη της Χρυσης Αυγης;)


Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα, μηπως μπορειτε να μας το κανετε πιο λιανα? Δηλαδη, δωστε μαε λιγο παραπανω φως στα μυστικα! Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Για παραπάνω... φως να απευθυνθείτε στην Στοά, αν δεν σας αρκεί το φως αυτής της σελίδας!

Ανώνυμος είπε...

Οπότε ήταν και ο Ρακόφσκι στην Νορμανδία, ήσουν και εσύ Σπύρο μαζί με όλους τους άλλους που κατέστρεψαν την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Ασία και όλον τον υπόλοιπο πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε Γιουφτε,ποια είναι η άποψή σου για τον Βελοπουλο;

Ανώνυμος είπε...

Μία ουσιαστική ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ θα ήταν να συγκεντρωθουν μερικά άτομα έξω από μία στοα και να σηκώσουν πανό που θα γράφει:"ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".Όπως λέγαμε κάποτε "έξω οι Βάσεις από την Ελλάδα". Μπορείς να οργανώσεις μία τέτοια συγκέντρωση Χατζαρα; Θα σού είμασταν αιώνια ευγνώμονες και βεβαίως κι εμείς θα ερχομασταν στην συγκέντρωση! Όλα τα υπόλοιπα, καλά είναι, αλλά τα χρόνια περνούν και τα προβλήματα του ελληνικού λαού δεν λύνονται!

Ανώνυμος είπε...

Έξω οι στοες από την Ελλάδα! Οξω,ρε!

Ανώνυμος είπε...

Εεε τωρα να σε πω.
Αμα πουλαγε κι ελιες θρουμπες θα τονε ψηφιζα.
Αλλα πες του μην περασει οξω απ' το τσαντιρι μου στα 6 μιλια, για θα στειλω τη μαϊμου να τονε δαγκωσει στη καραφλα.


Ο Γιουφτος με τη μαϊμου του

Ανώνυμος είπε...

Και λίγα θα του κάνεις Γιουφτε! Ευχαριστώ για την απάντηση!

Ανώνυμος είπε...

εεεεε σεις οι απο πανω..μη πετατε πετρες σ αυτον που κραταει ενα λυχναρακι...
οσο για το αρθρο ,αφυπνηστικο....υπαρχουν και στην Καινη Διαθηκη ..μυστικα.....αποκεκαλυμενα σε κατι μωρα.εκλεγμενα απο τον Πατερα τον Παντοκρατορα ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ...ΣΟΦΟΙ ,ΑΥΤΟΙ ΝΤΕ ΤΩΝ ΠΡΟΚΤΩΚΚΟΛΩΝ.....ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΙΙΙΓΟΥΣ.
ΑΜ ΤΙ νομισατε πως το ευαγγελιο ειναι ενα θεολογικο κατασκευασμα για να τρωνε σανο οι κυριουλες,,,,,!!!!!!και τα παπαδακια,.ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1/ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ.ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΠΑΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΤΟΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ, ΒΑΖΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΥΠΟΥ <>λεω τωρα ,,αν ειστε εργολαβοι φεριπειν...και θησαυρειζετε.. εις εαυτον..λατρευετε την χλιδα και ξεπουλατε την οικογενεια σας σε δευτερολεπτα αμαχητι και... και....τοτε αφηστε. ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως οι στοες βλάπτουν ΜΟΝΟ εκείνους που υπηρετούν τον Χριστό και όσα Εκείνος πρεσβευε και δίδασκε! Οι Καλοί Άνθρωποι(με κεφαλαία αρχικά) σταυρωνονται καθημερινά από τους Κακούς, τους υπηρέτες των Στοων και την μασονο-"δικαιοσύνη"! Άλλωστε το είχε πει και γράψει με ένα βιβλίο του και ο (μασόνος) Καζαντζάκης:"ο Χριστός ξανασταυρωνεται"! Άφησε λοιπόν την προπαγάνδα της Στοάς και έλα στον Ορθό Δρόμο της Αντίστασης! ΠΑΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Και δεν είναι η Στοά αρμόδια να μας πει τί κάνουμε, τί κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή,αν υπηρετεί το ψέμα ή ο,τιδηποτε άλλο! Αρμόδιος να μας κρίνει είναι ο Ένας και Μοναδικός Θεός, ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, όταν έρθει η ώρα για τον κάθε έναν από εμάς! Δεν είναι αρμόδια η Στοά! Το γνωρίζουμε, ότι τέτοια συζητούνται στις διάφορες στοες! Προσπαθούν να κάνουν "ανάγνωση" της κοινωνίας, να αναλύσουν πώς συμπεριφερομαστε στην καθημερινότητα για να δημιουργήσουν άλλοθι κι "επιχειρήματα" για τις δικές τους επιλογές και την αρρωστημένη κοσμοθεωρια τους! Αλλά αυτή η τακτική τους δεν θα περάσει έτσι εύκολα χωρίς απάντηση! Εδώ, ο κ. Χατζαρας προσπαθεί να αποκαλύψει τα ψέματα τους για την Ελληνική Επανάσταση κι εμείς θα κολλήσουμε στην καθημερινότητα; Και ας φροντίσουν να μαζέψουν τους δικαστές τους και να ελευθερώσουν την ελλαδικη Δικαιοσύνη από τον "περίεργο" και μασονικο τρόπο λειτουργίας της και μετά να έρθουν να μιλήσουμε για το τί είναι σωστό και τί λάθος!