ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

28/10/19

Είναι και οι Πούστηδες υπερήφανοι

Ο Τσιπρόφσκι μπέρδεψε σήμερα την δική του ομοφυλόφιλη υπερηφάνεια, τους υπερήφανους κίναιδους και τον πουστοθανάση τους, με την Πίνδο το Καλπάκι και τα υψώματα της Γκραμπάλας. «Μέρα μνήμης και υπερηφάνειας» και πρόσθεσε: 
«Θυμόμαστε τον αγώνα της μικρής Ελλάδας κατά του ιταλικού φασισμού και του γερμανικού ναζισμού. Το αλβανικό έπος. Την Εθνική Αντίσταση, το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ, την ΕΠΟΝ, όλους όσοι έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα στον αγώνα κατά του πάνοπλου κατακτητή». 
Μόνο που,  οι δικοί του έλεγαν πόλεμο στον πόλεμο. Και το "Έπος",  δεν είναι «αλβανικό».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, μιας και που ήσουν στην Νορμανδία, για πες μας, στο Αλβανικό Έπος οι Αλβανοί με ποιον ήταν; Ποιοι άλλοι ήταν με αυτούς που ήταν οι Αλβανοί; Σε ποιους δώσανε εδάφη τελικά οι σύμμαχοι; Ποιος ήταν ο μαλάκας της υπόθεσης;

Οἱ Πρέσπες τοῦ Αἰγαίου καί 700.000 κατασχέσεις Ἑλληνικῶν σπιτιῶν, εἶναι τά ἑπόμενα στήν λίστα τοῦ Ἀντινατιβιστή Κούλη καί τοῦ διαδόχου του καί ἐκλεκτοῦ τῶν Στοῶν, Δένδια.

Ὁ «Ἡγεμών» ἐδήλωσε: Στίς 21 Μαΐου 2023,  θά ἔχουμε, ΕΚΛΟΓΕΣ! Ὁ «κυρίαρχος» λαός θά κληθεῖ νά ἐκλέξει τούς ἑπόμενους σωτῆρες του. Τά τελευταῖ...