28/10/19

Είναι και οι Πούστηδες υπερήφανοι

Ο Τσιπρόφσκι μπέρδεψε σήμερα την δική του ομοφυλόφιλη υπερηφάνεια, τους υπερήφανους κίναιδους και τον πουστοθανάση τους, με την Πίνδο το Καλπάκι και τα υψώματα της Γκραμπάλας. «Μέρα μνήμης και υπερηφάνειας» και πρόσθεσε: 
«Θυμόμαστε τον αγώνα της μικρής Ελλάδας κατά του ιταλικού φασισμού και του γερμανικού ναζισμού. Το αλβανικό έπος. Την Εθνική Αντίσταση, το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ, την ΕΠΟΝ, όλους όσοι έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα στον αγώνα κατά του πάνοπλου κατακτητή». 
Μόνο που,  οι δικοί του έλεγαν πόλεμο στον πόλεμο. Και το "Έπος",  δεν είναι «αλβανικό».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, μιας και που ήσουν στην Νορμανδία, για πες μας, στο Αλβανικό Έπος οι Αλβανοί με ποιον ήταν; Ποιοι άλλοι ήταν με αυτούς που ήταν οι Αλβανοί; Σε ποιους δώσανε εδάφη τελικά οι σύμμαχοι; Ποιος ήταν ο μαλάκας της υπόθεσης;

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...