18/10/19

Τα χαμηλά επιτόκια είναι «τοξικά» λένε οι έμποροι χρήματος

Για τους εμπόρους χρήματος και τους πιστούς του Χα Σεμ τα χαμηλά επιτόκια είναι κάτι σαν πρέζα, πρεζάκηδες είναι οι «Αγορές»- και οι κυβερνήσεις που εχουν εθιστεί στο φθηνό χρήμα, που ρίχνουν αφειδώς εδώ και πάνω από μία δεκαετία οι κεντρικές τράπεζες στο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα.
 Οι κυβερνήσεις λένε οι έμποροι χρήματος αδιαφορούν για τις παρενέργειές , και «εγκαταλείπουν άλλες δραστηριότητες, υποχρεώσεις , και στόχους», εξαιτίας της τοξικής ουσίας των φθηνών επιτοκίων. 
Για τους εμπόρους χρήματος και το βαθύ Κράτος Δικαίου τα φθηνά επιτόκια που συντηρούν πλασματικά την «ανάπτυξη» και τις τιμές των μετοχών έχουν οδηγήσει σε υπερχρέωση των επιχειρήσεων των οποίων τα δάνεια ξεπέρασαν τα 19 τρισ. δολαρία, και «τα μηδενικά και αρνητικά επιτόκια είναι ουσιαστικά σήμα κινδύνου για την ύφεση που έρχεται». 
Οι παπαγάλοι και οι Διάου του Βαθέως Κράτους φωνάζουν ότι , «αρκετά στοιχεία στις αγορές θυμίζουν το «ανέμελο» 2007, που οδήγησε στο άκρως επώδυνο 2008-09, και λένε ότι πρέπει να αυξηθούν οι δημόσιες δαπάνες των πλούσιων και οι φτψχοί να κάνουν και άλλες «διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ-ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ (ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΩΡΟ)

Ανώνυμος είπε...

ENAS GOMENOS STELNEI MHNHMA STO GOMENO TOY KAI TOU LEEI THA SOY SKISO TO STRIGAKI ME TA DONTIA MOY,, KAI AFTOS APANTAEI,,

KANE KAMMIA MALAKIA, TETOIA KAI THA DEIS,,, 69 EURO TO AGORASA,, XAXAXAXA XI XI.