9/10/19

Οι βιαστικοί σκοντάφτουν


Ένας «βιαστικός» έσπευσε να με ρωτήσει  ,«πως ξέρω ότι ο Πλουμπίδης κατέδωσε τον Μπελογιάννη», αφού, τότε «ήμουν  αγέννητος».

Το ξέρω διότι δεν είναι το ίδιο χαζός με αυτόν. Και επειδή όλοι έχουν αποκλείσει τον Καλοφωλιά στον  οποίο ανήκε η Γιάφκα, την οποία γνώριζε ο Πλουμπίδης.

Οι οδηγίες του Ζαχαριάδη προς τον Μπελογιάννης ήταν  να μη αποκτήσει επαφή με τον Πλουμπίδη αλλά ο Μπελογιάννης τον παράκουσε.
 Ο Πλουμπίδης ήταν πράκτορας της SoE  περιν από τον πόλεμο. Το ίδιο και ο Σιάντος.

Άλλος βιαστικός χάρηκε με όσα γράφω για τη συνάντηση της Μόσχας της 9ης Οκτωβρίου και ανέκραψε ότι « επομένως οι κομμουνιστές δεν  ήταν ξενικίνητοι».

Σωστό συμπέρασμα εάν θεωρεί κανείς την SoE,  «δικούς μας» και «ημετέρους».

Διότι, η «Κόκκινη  Συμμορία» δεν ήταν «Σοβιετοκίνητη» ήταν όμως «Αγγλοκίνητη», όπως και το ΑΚΕΛ.   

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήσουν αγέννητος, αλλά είχες τις πηγές σου μέσα στο ΚΚΕ και μέσα στην Ασφάλεια. Εσύ Χατζάρα γεννήθηκες δημοσιογράφος!

Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Μπορεί ο Χατζάρας να "γεννήθηκε δημοσιογράφος".... όπως λες. Το ότι γεννήθηκες όμως και παραμένεις "τυφλός"....το έχεις σκεφτεί???

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που έχω κι εσένα να μου ανοίξεις τα μάτια παιδί από τα ψηλά βουνά. Εσύ κι αν ήσουν αγέννητος κι όμως κατά καιρούς μας έχεις αραδιάσει ένα σωρό ιστορίες για τον Βελουχιώτη, λες και ήσουν παρών! Η ιστορία δεν γράφεται από φανατικούς. Θέλει ψυχραιμία και επιστημονική μεθοδολογία. Αποτελείται από ιστορικά γεγονότα που κάποιοι άνθρωποι τα έζησαν. Δεν μπορείς να έρχεσαι εσύ μετά από 75 χρόνια και χωρίς μαρτυρίες να ισχυρίζεσαι πράγματα που δεν μπορείς να αποδείξεις...

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ το κόμμα σου λα(γ)ε! ΚΚΕ το κόμμα σου λα(γ)ε! ΚΚΕ το κόμμα σου λα(γ)ε... στιφάδο! Ofcourse! 450 ευρώ περιουσία είναι αυτά! Δεν είναι παίξε-γέλασε!

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, 450 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ ήθελα να πω!!!

Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Ευτυχώς εμείς ανώνυμε λέμε αυτά που δεν έχουμε δει....για να σου ανοίξουμε τα μάτια αγέννητοι γαρ.... Ο Λαζαρίδης, ο Παρτσαλίδης, ο Σιάντος ,ο Ιωαννίδης ο Ζαχαριάδης κλπ Ερυθροί αστέρες του κομμουνισμού στην Ελλάδα στα απομνημονεύματα μαχαιρώνουν ο ένας τον αλλον ως ρουφιάνο ξενοκινητο πράχτορα του εχθρού κλπ αυτοί οι οποίοι ήταν πρωταγωνιστές και ηγετικά στελέχη του ΚΚΕ δεν μπορούν ούτε τα λεγόμενα τους να σου ανοίξουν τα μάτια??? Όμως από τις διαπιστώσεις περί του πως γράφεται η ιστορία μέχρι του να ανοίξεις κανένα βιβλίο εσύ ο ίδιος έχει τεράστια απόσταση και διαφορά. Καλή η αντιπαράθεση, με επιχειρήματα όμως, αν δεν σ αρέσουν τα λεγόμενα η τα γραφόμενα εντός μην διαβάζεις την σελίδα.Παρεπιπτωντος το οτι το ίδιο το κόμμα τον αποκαλούσε Σουλτάνα,ούτε αυτό το έχεις δει η διαβάσει??? ούτε ο Χατζάρας πάντως ούτε εγώ η όποιος άλλος αναγνώστης του σάιτ τον αποκάλεσε αυθαίρετα έτσι. Τώρα αν θες ως αποδείξεις τις ζαρτιερες του Θανάση... λυπάμαι δεν τις έχω.

Ανώνυμος είπε...

ο συγχωρεμενοs ΠαπαΑνυπομονοs τα ειπε ολα για την αθανασια κλαρα τουρλωτη τη φωναζανε και αρη που ρουφουσε μετα μανιαs το παπαρι ο Π@ΥΣΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι φίλε από τα ψηλά βουνά δεν προσκομίζεις τίποτα για να αποδείξεις αυτά που λες. Οι φήμες και οι διαδόσεις δεν αποτελούν ιστορική πηγή. Αντίθετα, εγώ προσκομίζω την ληξιαρχική πράξη γάμου του Κλάρα με την Λελέκου:

http://www.andistasi.gr/article.php?display=212

Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Αποδείξεις είναι τα γραφόμενα των ίδιων των πρωταγωνιστών, των ΚΚΕδων..τι δεν καταλαβαίνεις???? Αλλά μάλλον δεν θέλεις να δεις.. οπότε μπορείς κ να φωνάζεις κ να διαφωνείς κ φυσικά να χαίρεσαι!!! Που δεν έχουμε τις μεταξωτές κάλτσες του Σάκη....για να τις δεις κ να πειστείς. Το οτι ενυμφευφθει την Ειρήνη,όπως κυκλοφορεί,δεν λέει κ τίποτα, πολλές "κωλομπες",που λέγαμε παλιά, το έκαναν και θα το κάνουν ..θα παντρεύονται δηλ.