29/10/19

Ναι σφάξαμε!, είπε ο πουστοθανασης στην Λαμία

Όταν ο αιμοσταγής πούστης, κλέφτης και λωποδύτης ομολόγησε τις σφαγές στην Πελοπόννησο και παρίστανε τον πατριώτη .«Νοτίου Ελλάδος» όμως! 

Ο Βελουχιώτης στη Λαμία, 43 ημέρες μετά την σφαγή του Μελιγαλά και 36 ημέρες μετά τους Γαργαλιάνους παραδέχτηκε τις σφαγές και από το Μπαλκόνι του ξενοδοχείου «Βούλγαρη» στην πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας φώναξε.
 "Ναι σφάξαμε!" 

«Τώρα φωνάζουνε ότι ο Άρης σφάζει. Ναι, σφάξαμε κι είμαστε έτοιμοι να ξανασφάξουμε, αν χρειαστεί. Ποιους όμως σφάξαμε; Εμείς είμαστε πιο πονόψυχοι απ' αυτούς. Σφάξαμε κείνους που πρόδιδαν στους καταχτητές τους Έλληνες, κείνους που κλέβανε το λαό και διαπράττανε εγκλήματα. Κι είναι κυριολεκτικά ηλίθιοι κείνοι πού τους πήρε ο πόνος γι' αυτούς, που τόσο δικαιολογημένα χτυπήσαμε, για να παίρνουν το μέρος τους ή είναι ολοκληρωτικά συνένοχοι τους»
είπε ο πουστοθανάσης, και όπως το ομολόγησε, ξαναέσφαξαν στις 4 Νοεμβρίου στο Κιλκίς 6000 αντικομουνιστές, και στη συνέχεια άλλους 30000 στα Δεκεμβριανά. 
Το "Ποιους όμως σφάξαμε", είναι το αξιολογικό δόγμα περί σφαγής, των Βελουχιώτη-Φίτσιου, που εξακολουθεί να εμπνέει και σήμερα τους Συριζοχαχόλους.
Οι κατ΄επάγγελμα Κόκκινοι Ψεύτες γράφουν, στον «Ριζοσπάστη» ότι ο «λόγος (του Θανάση) στη Λαμία», εκφωνήθηκε τάχα την Κυριακή 22α Οκτωβρίου 1944. Και όμως η πλατεία ήταν γεμάτη από …μάρτυρες. 
Ο Θανάσης που ήθελε να τον φωνάζουν Αρη, έκανε βόλτα στην πλατεία της Λαμίας, μαζί με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Σημίτη, και τον νεανικό εραστή του Τάκη Φίτσιο, μιμούμενος την είσοδο στην Αθήνα των Σκόμπυ-Παπανδρέου. Δεν έβγαλε λόγο, όπως ο Παπανδρέου στην πλατεία Συντάγματος, επειδή δεν ήταν έτοιμος. 
Η "Συγκέντρωση του Λαού" οργανώθηκε από το ΕΑΜ/ΚΚΕ την επομένη Κυριακή 29 Οκτωβρίου, για να τιμηθεί η «λαϊκή αντίσταση» της 28ης Οκτωβρίου.
 Ο λόγος του Πουστοθανάση στη Λαμία εκφωνήθηκε μετά την «παρέλαση».

 Για κάθε τίμιο και ηθικό άνθρωπο, υπάρχει καλό και κακό. Η αλήθεια και το ψεύδος. Όμως για τον «συνωμότη»,τον μαρξιστή και τον επικοινωνιολόγο, δεν υπάρχουν ούτε αλήθεια και ψεύδος , ούτε καλό και κακό. «Αληθινό» ,είναι ότι του φαίνεται σαν τέτοιο, ή ότι πρέπει να φαίνεται σαν τέτοιο. Ο μαρξισμός, πολύ πριν γίνει φιλοσοφικό, οικονομικό και πολιτικό σύστημα, ήταν πάνω απ' όλα, ήταν μια επαναστατική συνωμοσία. Και αφού η επανάσταση είναι για τους Μαρξιστές η μόνη απόλυτη πραγματικότητα, τότε, όλα , είναι αληθινά εφόσον οδηγούν στη νίκη της επανάστασης. Θεμελιώδης αλήθεια δεν υπάρχει.
 Έτσι ο πούστρος ο Θανάσης, που παρίστανε τον πατριώτη είπε στην πλατεία της Λαμίας: «Όταν έχουμε τη μέρα της εθνικής ανεξαρτησίας μας, πού γιορτάζουμε στις 25 Μάρτη, χαιρόμαστε, τραγουδάμε και κλαίμε από τη συγκίνηση. Μα από δω και πέρα θα έχουμε δυο εθνικές γιορτές: την 25η Μάρτη και την 27η Σεπτέμβρη επέτειο της δημιουργίας του ΕΑΜ, που αποτέλεσε τη βάση της σημερινής μας απελευθέρωσης».

Ο πούστης θα έκλαιγε από συγκίνηση και στην Μικρά Ασία όταν τα κομμούνια έλεγαν οίκαδε και στο Αλή Βεράν όπου οι κομμουνιστές εργάστηκαν για τη Νίκη του Κεμάλ, και όταν μοίραζε προκηρύξεις για την ανεξάρτητη Μακεδονία και όταν υπέγραφαν τα σύμφωνα με τους βουλγάρους. Πάντως έχει πλάκα η σύγκριση του Θανάση που έλεγε ψευδώς ότι τα κομμούνια γιορτάζουν την 25η του Μάρτη, και «χαίρονται , τραγουδάνε και κλαίνε από τη συγκίνηση»,με τα κομμούνια των ΕΚΟΥΜΟΥ. 
Για κάθε τίμιο και ηθικό άνθρωπο, υπάρχει καλό και κακό. Η αλήθεια και το ψεύδος. Η Αρετή και η Κακία του Ηρακλέους. Όμως για τον «συνωμότη», τον μαρξιστή και τον επικοινωνιολόγο, «Αληθινό» ,είναι ότι του φαίνεται σαν τέτοιο, ή ότι πρέπει να φαίνεται σαν τέτοιο. Θεμελιώδης αλήθεια δεν υπάρχει. Έτσι ο πούστρος ο Θανάσης, είπε στην πλατεία της Λαμίας ότι ο Μεταξάς ήταν πράκτορας των Γερμανών.

 «Μυρίστηκαν οι έξυπνοι ψητό από τη μοναρχία και βρίσκοντας ότι «έφταιγε» η δημοκρατία για τη δυστυχία του λαού, ξαναφέρανε το βασιλιά. Και τότε άρχισαν πιο ξετσίπωτα ακόμα να ξεζουμίζουν και να καταπιέζουν το λαό. Και για να μπορούν να πνίγουν τις κραυγές του, βάλανε στο κεφάλι μας το Μεταξά, που ήτανε πάντα πράχτορας του ΙΙ γραφείου του γερμανικού επιτελείου, από τον καιρό που σπούδαζε στη στρατιωτική σχολή της Γερμανίας. Έτσι, ύστερα από 120 χρόνια, ξαναπέσαμε πάλι στη σκλαβιά, γιατί έτσι κακά μας κυβερνήσανε στο διάστημα αυτό. Σ' αυτή την κατάσταση βρεθήκαμε, όταν ξέσπασε η πολεμική λαίλαπα και η σύγκρουση μεταξύ των κολοσσών. Μα κανένας απ' αυτούς δε σκέφτηκε ελληνικά και να δει πώς θα ξέφευγε η χώρα μας τη λαίλαπα αυτή. Με την επίγνωση ότι η χώρα μας θα τραβούσε στην καταστροφή μπήκανε στον πόλεμο. Έχουμε ντοκουμέντα στα χέρια μας, πού μας αποδείχνουν, ότι οι άνθρωποι αυτοί είχανε σκοπό να ρίξουνε μόνο τρεις τουφεκιές στο Αλβανικό μέτωπο κι ύστερα να μας παραδώσουν στους φασίστες. Υπάρχουν ντοκουμέντα που μας πείθουν ότι το Νοέμβρη προς το Δεκέμβρη του 1940 μπορούσαμε να πετάξουμε τους Ιταλούς στη θάλασσα. Μα αυτοί συγκρατούσαν το στρατό μέχρι που να λύσει το στρατιωτικό της πρόβλημα, η Γερμανία στην Ευρώπη κι ύστερα να δικαιολογηθούν ότι δε μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με δυο κολοσσούς. Δεν πίστευαν στις δόξες του στρατού μας, στο θάρρος, στην τόλμη, στην αυταπάρνηση και τον ηρωισμό του, που πολεμούσε με φλόγα ενάντια στο φασισμό, νηστικός και ξυπόλυτος πάνω στα βουνό της Αλβανίας με τη βοήθεια όλου του ελληνικού λάου. Αυτοί δεν πίστευαν σ' αυτά και περιμένανε πως θα καμφθεί. Γι' αυτό το έπος της Αλβανίας είναι ολοκληρωτικά έργο του λαού. Είναι έργο του λαού που το πραγματοποίησε με το μένος που είχε ενάντια στο φασισμό και το ζυγό του Μεταξά, με θυσίες και ηρωισμούς. Έτσι, μας ξαναδέσανε στη σκλαβιά». 

Τα «ντοκουμέντα», που επικαλέστηκε ο πουστοθανάσης, ήταν η έκθεση της Επιτροπής Καθηνιώτη, που επεσήμαινε τις ευθύνες του Παπάγου και του Βασιλιά. Αλλά για τον Πούστη Κομμουνιστή , σημασία είχε να συκοφαντήσει τον Μεταξά και μόνον. Για τους πράκτορες των Άγγλων δεν είχε να πει τίποτα γιατί οι Άγγλοι τους τάιζαν και οι Άγγλοι τους κάλεσαν στον Λίβανο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ένα άλλο Χατζαρα: τα γεροντάκια που τους έκοψαν την σύνταξη και το ΕΚΑΣ(δηλ.τους "έσφαξαν" κανονικά)είναι εγκληματίες ή συνεργάστηκαν με κάποιον κατακτητή; Αντιθέτως ο Τσιπρα συνεργάστηκε με τους ευρώ-κατακτητές της πατρίδας μας! Αλλά τον Κλάρα δεν πρέπει να τον λες πουστοθαναση, αυτό είναι το λιγότερο! Πουστοψυχος είναι και έτσι πρέπει να τον λέμε! Ένας αλήτης με πουστικη ψυχή και χαρακτήρα! Όπως είναι όλοι οι συριζαιοι και οι συνοδοιπόροι τους!

Ανώνυμος είπε...

ήταν και αυτοί στην Νορμανδία;;;;; μουάχαχαχαχαχα

Μαικ είπε...


Αμάν πια με αυτή τη Νορμανδία !!!

Τι διάτανο κόλλησες με αυτή ???

Ανώνυμος είπε...

Στην φωτογραφια της αναρτησης "Ναι σφαξαμε!, ειπε ο πουστοθανασης στην Λαμια", ο στα δεξια "κυριος" ειναι ο πατερας του Σιμητη ή κανω λαθος;



Μουσα Ευτερπη

ΥΓ
Το παλτο της Παπαδακη ποια λουγκρα το 'κλεψε;

Ανώνυμος είπε...

Μερικές φορές κ. Χατζάρα μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι αφελής. Πέρα από το γεγονός ότι δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι ο Κλάρας ήταν πούστης, δεν καταλαβαίνεις ότι ξεφτιλίζεις την εθνικόφρονα παράταξη, όταν ισχυρίζεσαι ότι ηττήθηκε από έναν πούστη;

Ανώνυμος είπε...

Ο Τάκης Φιτσιος έχει πει τί έκανε στον Κλάρα! Κι αυτά που λες να τα λέτε στην Ε.Μ.Σ.τ.Ε.,οχι εδώ!

Ανώνυμος είπε...

@ Τετ Οκτ 30, 06:36:00 π.μ.

Aπο τα υπογεια του ΚΙΣΕ σχολιαζεις; ή απο Κουμουνδουρου μερια; Οχι δηλ. οτι το Μαχιμου εχει καλλιτερους ρουφιανους.
Εκτος και εισαι ο Μητσογιαννης που θελει να ονομασει την Γλαστωνος, σε Τζακυ-0.

Δεν σε ρωταω γιατι ο πουστης ηθελε να τον φωναζουν Αρη. Δε θα ξερεις....





Η μαϊμου του Γιουφτου

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Τετ Οκτ 30, 12:36:00 μ.μ.

Δεν απαντώ σε ανοήτους σαν την μαϊμού του Κωλέττη... Σε σένα όμως θα απαντήσω, ότι δεν υπάρχει καμμιά γραπτή μαρτυρία, πλην κάποιου Άγγλου αξιωματικού. Κανένας από τους ανθρώπους που έζησαν κοντά στον Κλάρα δεν έγραψε ποτέ κάτι τέτοιο. Και η κοινή λογική λέει ότι ένας πούστης δεν εμπνέει σεβασμό και φόβο στους υφισταμένους του. Σαν άνθρωπος που έχω υπηρετήσει την Πατρίδα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας πούστης είναι ικανός να αναγκάσει τον ΕΔΕΣ να καταφύγει στην Κέρκυρα για να σωθεί και τα Τάγματα Ασφαλείας να περιφέρονται από χωρίου εις χωρίον για να γλιτώσουν...

Ανώνυμος είπε...

Κι εσένα το πρόβλημά σου είναι να υπερασπιστείς την... "ανδρική τιμή" του Κλάρα ή τον ελληνικό λαό που υπέφερε και υποφέρει και σημερα δυστυχώς από την "εφαρμογή" της κομμουνιστικης νοοτροπίας και αντίληψης; Στην... "εταιρία" ΚΚΕ ltd γνωρίζουν ποιος ήταν στ'αληθεια ο Κλαρας όπως γνώριζε και "από πρώτο χέρι" ο Φιτσιος!!! Το "κόμμα" χρηματοδοτηθηκε και υποστηριχτηκε από τους εγγλεζους, τους πατρωνες της Ελλάδος και δεν θα ήταν τίποτα χωρίς αυτούς ούτε θα είχαν συμβεί πολλά από τα εγκλήματα του "κόμματος" χωρίς την ανοχή και την σιωπηρή υποστήριξη των εγγλεζων! Και αυτό είναι καταγεγραμμενο στην Ιστορία! Σε ο,τι τις όποιες απαντήσεις σου, να τις δώσεις στον κ.Χατχαρα, αυτός είναι ο κύριος ερευνητής! Εμείς, ο απλός λαός, απλώς διαβάζουμε και προσπαθούμε να διασταυρωσουμε από διάφορες πηγές!!!