29/10/19

Ο φαντάρος στρατηγός του Λαού Κατσιμήτρος και οι επαγγελματίες ερυθροφρουροί ένστολοι του σήμερα που μαγαρίζουν τη στολή


Συριζοκρατία και Συριζοχαχολισμός!  Οι Κόκκινοι παλιάνθρωποι, έχουν το θράσος να εξυβρίζουν τους νεκρούς του Μετώπου, και να εξυμνούν τους κατσαπλιάδες κομμουνιστοσυμμορίτες την ημέρα της παρέλασης .

 Πολύ θα ήθελα, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης,  να διατάξει ΕΔΕ για να μάθουμε τον ΟΠΛΑΤΖΗ που έδωσε στον πιλότο τους στίχους του μπολσεβίκου Ρίτσου.
Ο στρατηγός Κατσιμήτρος , όταν άρχισε ο πόλεμος του 1940 φώναξε μαζί με τους αξιωματικούς και τους στρατιώτες του, Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η Πατρίς! και Ζήτω ο Στρατός.
 Το ίδιο επαναλαμβάνουμε και εμείς σήμερα. 
Ο μπολσεβίκος μισθοφόρος ένστολος , στην Θεσσαλονίκη, όμως, έλεγχε «Χρόνια Πολλά», και οι ρουφιανπαπαγάλοι αφού έλαβαν εντολή τον χειροκρότησαν επειδή απήγγειλε Ρίτσο. 
Χρόνια Πολλά, λένε οι απάτριδες, γκέι παρέιντ διεθνιστές και εκσυχρονιστές. 
Και, το, «τούτος εδώ ο (αριστερός) λαός δεν γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του», σημαίνει. ότι σεβασμό, οι υπερήφανοι γκέι παρέιντ, έχουν μόνο για τους νεκρούς του "αγώνα". Τους  Ελασίτες και του Κ/Συμμορίτες . Τους ήρωες του 40, τους έχουνε.... χεσμένους  
Ο ιπτάμενος μπολσεβίκος μισθοφόρος, συγκίνησε τους ΟΠΛΑΤΖΗΔΕΣ .Τους άλλους μας εξόργισε.
 Αν ήμουν διοικητής του, θα τον διέτασσα να βγάλει το εθνόσημο και να φορέσει σφυροδρέπανο .

Aνάρτηση στο Facebook του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, κ.Στράτου Σιμόπουλου σχετικά με την χθεσινή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη: «Στη χθεσινή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ,από πολλούς παρισταμένους υπήρξε η άποψη, ότι η συμμετοχή ορισμένων συλλόγων δεν έγινε με κριτήρια που αρμόζουν σε μία εθνική επέτειο. Ελπίζω οι διοργανωτές του χρόνου να είναι περισσότερο προσεκτικοί. Η φωτό πιστοποιεί τον ισχυρισμό μου.»
Οι Μεταρρυθμιστές, οι εκσυγχρονιστές και η Ανοιχτή Κοινωνία, τίμησαν τους νεκρούς τους. ΕΠΟΝίτες, Ελασίτες, Συμμορίτες, και Οπλατζήδες!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να κανει λεει ο "υπουργος εθνικης αμυνης" του KOULIS;;;;;;;;;;;;

Αυτουνου δεν του επιτρεπουν οι κατσαπλιαδες εβραιομπολσεβικοι να παει στα στρατοπεδα του, και θα διαταξει ΕΔΕ;

Ας ΧΑΧΑΧΑνισω μιας και δεν μας αρεσε η ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

απ'ότι φαίνεται Σπύρο, στην Νορμανδία φούστηδες και παλικάρια γίνατε μαλλιά κουβάρια.....όλοι όσοι ευθύνονται για την Βαϊμαροποίηση του πλανήτη ήσανε στην Νορμανδία.....

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, για τον μακαρίτη Γεώργιο Γκιολβα ποια είναι η άποψή σου;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή ήταν η απόφαση του Κατσιμήτρου να αμυνθεί σε οχυρωμένη τοποθεσία, είχε όμως και άριστους αξιωματικούς, που είχαν πολεμήσει το 1922 και είχαν πείρα. Μεγάλη ήταν η συμβολή του διοικητή του πυροβολικού Π.Μαυρογιάννη, που φρόντισε για την αμυντική διάταξη και τα οχυρωματικά έργα. Και οι αξιωματικοί του Μαυρογιάννη ήταν άριστοι πυροβολητές με πείρα και με την ακρίβεια των βολών τους έγιναν ο φόβος και ο τρόμος των Ιταλών...

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η μαϊμου με την μακρια φουστα στην φωτο του γιουφτου ειναι εχει λακησει απο αλλου;

Ανώνυμος είπε...

Η νεολαία θα ρίξει τους γερμανοτσολιάδες του Κουλη !