11/10/19

Να τεθεί εκτός νόμου η ΑΝΤΙΦΑ εδώ και τώρα

Το πρώτο βήμα για την σωστή αντιμετώπιση του «προσφυγικού» ή του «μεταναστευτικού», ή όπως αλλιώς θέλουν να αποκαλούν την εισβολή των μουσουλμάνων , είναι να τεθεί εκτός νόμου η ΑΝΤΙΦΑ. 
Για την ΚΚΕ λτδ, αρκεί να επανέλθουν τα ατιμωτικά επαγγέλματα στον ποινικό κώδικα και να εξομοιωθεί το επάγγελμα του κομμουνιστή με τα άλλα ατιμωτικά επαγγέλματα, του παραχαράκτη, του πλαστογράφου, του σωματέμπορου, του πορτοφολά, κλπ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα Σπύρο εδώ ο κόσμος είναι σωστά πληροφορημένος και σηκώνει η κατάσταση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουτσουμπας εμφανίστηκε με γραβάτα στον Μητσοτάκη για την ενημέρωση για τον εκλογικό νόμο! Αποθέωση! Αποφάσισε να αλλάξει look όπως ο Τσιπρας αλλά από την αντίστροφη, μήπως κερδίσει καμιά ψήφο παραπάνω! Θα σκέφτηκε: "ο Τσιπρας χωρίς γραβάτα έγινε πρωθυπουργός. Εγώ, τόσα χρόνια κυκλοφορώ χωρίς γραβάτα. Ας φορέσω μία μπας και γίνω και εγώ πρωθυπουργός"!!! Το πολιτικό μας προσωπικό είναι για γέλια και για κλάματα, Χατζαρα!!!

Ανώνυμος είπε...

@Σάβ Οκτ 12, 01:42:00 π.μ.

Καλά εσύ πιστεύεις ότι η Αμερική θα ήθελε να βγεί κυβέρνηση το ΚΚΕ;
Μα εάν βγεί πάει το κομμουνιστικό όνειρο περίπατο. Και μετά τι;
Δεν έχεις ακούσει τους αριστερούς που λένε "δεν είναι αυτή αριστερά";
Οι χρήσιμοι ηλίθιοι ακόμα και να κυβερνήσει το κκε δεν θα καταλάβουν
την παγίδα!
Αλλά να ξέρεις κάτι.
Το κκε και 51% να πάρει την άλλη μέρα θα υπάρξουν αποχωρήσεις...για να μην κυβερνήσει στα φανερά, διότι κρυφά κυβερνά από το 1900 και μετά .

Ο πράσινος θρίαμβος του επτάστερου στο Βερολίνο είναι πάνω από κάθε περιγραφή. ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ!!!!!

  Δυο πράγματα. 1. Ο Δημήτρης μαζί με τον μικρό Παύλο και την Ομάδα πρέπει να πάνε το "έβδομο" στον τάφο του Μεγάλου Παύλου. 2. Οι...