20/3/22

Πάνω από 70 Εβραιο-Ουκρανοί σκοτώθηκαν σε μια μέρα από την Πολιτοφυλακή του Ντόνετσκ

 

Ντόνετσκ, 20 Μαρτίου, Η Πολιτοφυλακή της  DPR με την υποστήριξη του ρωσικού στρατού την τελευταία ημέρα εξάλειψαν περισσότερους από 70 μαχητές του εχθρού και πάνω από 50 από τα σημεία βολής τους. Αυτό δήλωσε  ο υποδιοικητής της  Λαϊκής Πολιτοφυλακής Εντουάρ Μπασούριν.

«Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας, οι στρατιωτικοί της ΛΔ Ντόνετσκ  κατέστρεψαν περισσότερους από 70 εβραιο-εθνικιστές, τρία άρματα μάχης, πέντε τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα, αποθήκη πυροβολικού πεδίου και περισσότερα από πενήντα θέσεις μάχης   του εχθρού. Ο στρατός μας κατέλαβε: δύο άρματα μάχης, τρία τεθωρακισμένα οχήματα, δύο IFV, καθώς επίσης δείγματα ξένων όπλων του ραντάρ AN/TPQ-36 και εκτοξευτές χειροβομβίδων NLAW", δήλωσε ο Μπασούριν.

 

Πρόσθεσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της εκκαθάρισης  της Μαρίνκα, άλλοι 15 στρατιωτικοί της 54ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας έθεσαν οικειοθελώς τα όπλα τους και μεταπήδησαν στην πλευρά του DPR με δύο BMPs.

 

Μέχρι σήμερα, σχεδόν 100 οικισμοί έχουν τεθεί υπό τον έλεγχο του Ντονέτσκ, το Λουγκάνσκ έχει απελευθερώσει περίπου το 90% των εδαφών του.

1 σχόλιο:

Ιουδαιοφοβία Ν. Μακρή είπε...

Μονο 70 εβραιο-Ουκοι;
Ρε ολοι τους μπορει να εξαφανιστουν για να δει μια ασπρη μερα αυτος ο Πλανητης;

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....