21/3/22

Βαλόντιν: Το Κογκρέσο των ΗΠΑ είναι υποχρεωμένο να παραπέμψει τον Μπιντέ

 Το Κογκρέσο των ΗΠΑ θα πρέπει να παραπέμφει τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, καθώς με την απόφαση να στείλει στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο, η οποία τελικά πηγαίνει σε νεοναζιστικά τάγματα, παραβίασε το νόμο, έγραψε ο Ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας Βιάτσεσλαβ Βαλόντιν δήλωσε ότι  το Κογκρέσο των ΗΠΑ θα πρέπει να παραπέμψει τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπιντέ, καθώς με την απόφαση του να στείλει στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο, η οποία τελικά πηγαίνει σε νεοναζιστικά τάγματα, παραβίασε το νόμο.

 

«Το 2017, το Κογκρέσο των ΗΠΑ υιοθέτησε νόμο για τις πιστώσεις στο Πεντάγωνο, ο οποίος απαγορεύει τη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων του τάγματος «Αζοφ» το οποίο χαρακτηρίζεται ως εξτρεμιστική οργάνωση. Τα όπλα που στάλθηκαν στο Κίεβο καταλήγουν σε νεοναζιστικά τάγματα, συμπεριλαμβανομένου του Αζόφ. Αυτός είναι ο λόγος για καθαίρεση του Μπιντέ. Παραβίασε το νόμο», ανέφερε ο Βαλόντιν

1 σχόλιο:

Ισρα-αλητης είπε...

Αει καλα τωρα.
Θα καθαιρεσουν τον Μπιντε.

Εδω δινουν δις δολλαρια καθε χρονο κι ΕΠΙΣΗΜΑ μαλιστα, χωρια τα κλεμμενα, στο τρομοκρατος του γισραελ που εχει κλεψει απ τους αμερικανους ατομικα και θα κολλησουν στον Μπιντε γιατι εδωκε λιγους σκραδες στους εβραιους λουστρους του Ζελενσκι.
"Ελα πίδι μου στον τοπο σου" που θαλεγε και η Καλλιοπη ....Φουρεϊρα.

Κι αν παμε παρα-πισω, θα δουμε οτι φαγονωντουσαν οι εβραιοι με δηθεν κυρωσεις εναντιον των Περσων ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΟΓΙΜ και απο πισω τους εδιναν οπλα με τον καραβανα Ολιβερ Νορθ.