16/3/22

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας απευθύνει έκκληση σε διεθνείς οργανισμούς για την γενοκτονία που επιχειρεί το Κίεβο

 

Η ουκρανική πλευρά κρατά ομήρους εκείνους που είναι έτοιμοι να μετακινηθούν σε ασφαλές έδαφος στη Ρωσία και «έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό τα πάντα για τον εαυτό τους».
Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αναγκάζεται να απευθύνει  έκκληση σε διεθνείς οργανισμούς σχετικά με τη δημιουργία από την ηγεσία της Ουκρανίας μιας κατάστασης που, σύμφωνα με όλους τους διεθνείς κανόνες, αντιστοιχεί σε γενοκτονία. 
Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αμυντικής Διαχείρισης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Συνταγματάρχης Μιχαήλ Μιζίντσεφ. 
 Τόνισε ότι η ουκρανική πλευρά κρατά ομήρους όσους είναι έτοιμοι να μετακινηθούν σε ασφαλές έδαφος στη Ρωσία και "έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό τα πάντα για τον εαυτό τους". Αυτό αποδεικνύεται από τον αριθμό των κατοίκων της Μαριούπολης που εκκενώθηκαν στο ρωσικό έδαφος και σε περιοχές που ελέγχονται από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, δήλωσε ο Μιζίντσεφ.
 "Είμαστε αναγκασμένοι να θέσουμε τα ίδια ζητήματα στους διεθνείς οργανισμούς και σήμερα τους στέλνουμε επίσημη έκκληση για δημιουργία περιβάλλοντος από τις ουκρανικές αρχές, το οποίο αντιστοιχεί στη γενοκτονία αμάχων σύμφωνα με όλους τους διεθνείς νομικούς κανόνες", ανέφερε ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου για τη Ρωσική Ομοσπονδία κατά τη διάρκεια ενημέρωσης. Επιπλέον, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, περισσότεροι από 31 χιλιάδες άνθρωποι έφευγαν από τη Μαριούπολη .
Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας: 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά τον βομβαρδισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από μια στήλη προσφύγων προς την κατεύθυνση του Χάρκιβ 

Ο επικεφαλής της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, δήλωσε ότι η ουκρανική πόλη Μαριούπολη βρίσκεται σχεδόν πλήρως υπό τον έλεγχο των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Ο Καντίροφ έγραψε γι' αυτό:. "Αργά αλλά σταθερά, λαμβάνει χώρα ο καθαρισμός της πόλης Μαριούπολης από την εθνικιστική αυθαιρεσία. Σχεδόν ολόκληρη η επικράτεια της πόλης βρίσκεται ήδη υπό τον έλεγχο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Οι μαχητές του τάγματος Αζόφ και οι συνεργάτες τους, όπως αρμόζει στα δειλά τσακάλια, μαζεύονται σε μια γωνία", δήλωσε ο Καντίροφ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ