13/3/22

Ο Σλούτσκι ανέφερε ότι η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας ενδέχεται να εξελιχθεί σε υπογραφή εγγράφων

 Εάν συγκρίνουμε τις θέσεις και των δύο αντιπροσωπειών στις συνομιλίες στην αρχή τους και σήμερα, μπορούμε να δούμε σημαντική πρόοδο, δήλωσε ο Ρώσος διαπραγματευτής.

Ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μέλος της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες μεταξύ Μόσχας και Κιέβου Λεονίντ Σλούτσκι ανακοίνωσε την παρατηρούμενη πρόοδο στο διάλογο με την Ουκρανία. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η πρόοδος στη διαδικασία διαπραγματεύσεων ενδέχεται σύντομα να εξελιχθεί σε έγγραφα προς υπογραφή.

Ο πρόεδρος  της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, δήλωσε ότι οι μονάδες του τσετσενικού στρατού βρίσκονται κοντά στο Κίεβο. Ο Καντίροφ διέψευσε φήμες για υποχώρηση του ρωσικού στρατού και δήλωσε ότι βρίσκονται «σε κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα της Ουκρανίας». "Η εντολή εξακολουθεί να ισχύει - να δράσουμε μέχρι την πλήρη καταστροφή των Ναζί!" είπε ο επικεφαλής της Τσετσενίας.  Σύμφωνα με τον ίδιο, οι μαχητές του ρωσικού στρατού παρέχουν στους κατοίκους της περιοχής «πολυαναμενόμενη προστασία». 
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι σύντομα η Ρωσία θα απαλλάξει την Ουκρανία από «αναπαραγωγή κακών πνευμάτων, που ονομάζονται νεοναζιστικός». 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σλουτσκι λέει αυτά αλλά ο Πεσκοφ(ο εκπρόσωπος του Βλαδίμηρου) είπε ότι ακόμη είναι νωρίς να μιλήσουμε για εγγραφα. Απόστολος Πέτρος.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...