13/3/22

Το Κρεμλίνο δήλωσε ότι η συνάντηση Πούτιν Ζελένσκι πρέπει να έχει σαφές πλαίσιο

 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάνι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι δεν ήταν αντίθετος σε συνάντηση με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βλαντιμίρ Ζελένσκι. Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Πεσκόφ που ρωτήθηκε προσδιόρισε τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες είναι δυνατή η συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ουκρανού ηγέτη Βλαντίμιρ Ζελένσκι. Ο Πεσκόφ υπενθύμισε ότι το Κρεμλίνο έχει πει επανειλημμένα ότι κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συνάντησης μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι. «Ωστόσο, πρέπει να καταλάβουμε ποιο θα πρέπει να είναι το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης και τι θα συζητηθεί σε αυτή», εξήγησε.
Ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου προέδρου πρόσθεσε ότι είναι πρόωρο να μιλήσουμε για τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων υπό την ηγεσία ομάδας υπό την ηγεσία του Βλαντιμίρ Μεντίνσκι.
Οι ουκρανικές αρχές διατηρούν επαφές με το Ισραήλ και την Τουρκία, ώστε να ενεργούν ως μεσολαβητές για τη διοργάνωση πιθανών διαπραγματεύσεων μεταξύ των προέδρων της Ρωσίας και της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Πούτιν και Βλαντιμίρ Ζελένσκι, δήλωσε ο σύμβουλος του επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού ηγέτη Μιχαήλ Ποντολιάκ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...