21/3/22

Η ΕΕ έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για ένα πιθανό «πυρηνικό συμβάν»

 

Οι αρχές της ΕΕ έχουν αρχίσει να επιταχύνουν τις προετοιμασίες για τις συνέπειες ενός πιθανού «πυρηνικού συμβάντος». 
Αναφέρεται από τους Financial Times σχετικά με τους επίσημους εκπροσώπους της ΕΕ. 
 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενθαρρύνει τις χώρες να αναπληρώσουν την προμήθεια ιωδίου, προστατευτικού εξοπλισμού, καθώς και φαρμάκων. 
Επιπλέον, οι ευρωπαϊκές αρχές επεξεργάζονται τρόπους για να αποκρούσουν και να καταπολεμήσουν τις συνέπειες πιθανών χημικών και βιολογικών επιθέσεων. 
Οι αρχές της ΕΕ άρχισαν να εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση όταν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες προειδοποίησαν ότι η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει χημικά ή βιολογικά όπλα στην Ουκρανία, υποστηρίζει η εφημερίδα. 
 Οι εντατικές εργασίες των ευρωπαϊκών αρχών για την αύξηση της ετοιμότητας «στον τομέα των χημικών, βιολογικών, ραδιολογικών, πυρηνικών απειλών εν γένει» άρχισαν ακόμη και πριν από την έναρξη της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία. 
Σύμφωνα με τους συνομιλητές των FT, οι αρχές της ΕΕ φρόντισαν για τα προβλήματα αυτά μετά την απόφαση του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας να φέρει τις πυρηνικές δυνάμεις της χώρας σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας μάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...