13/3/22

Η Θανατηφόρος Σκοτοδινίτις είναι επιπλοκή της Ξαφνικίτιδας

Νεκρός από ανακοπή ενώ έκανε σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου, έφυγε από τη ζωή, σήμερα το πρωί, ένας από τους πιο γνωστούς δικηγόρους του Βόλου. Έπαθε  ανακοπή ενώ έκανε σκι  στις Αγριόλευκες. Αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και αμέσως γιατροί του Χιονοδρομικού Κέντρου προσέτρεξαν για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ο 59χρονος δικηγόρος υπέστη καρδιακή ανακοπή. 
Σοκαρισμένη είναι η Πάτρα από τον ξαφνικό θάνατο της Χριστίνας Γεωργακοπούλου. Ήταν καθηγήτρια Αγγλικών και σύζυγος γνωστού δημοσιογράφου της πόλης. Πέθανε ξαφνικά ,Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά τα ξημερώματα της Κυριακής βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.  Αισθάνθηκε αδιαθεσία λίγο μετά τις 12 κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι της. Η οικογένειά της κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σημείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Το χαμόγελό της “έσβησε” για πάντα. Η Χριστίνα Γεωργακοπούλου αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, Τάσο Αγγελόπουλο, δημοσιογράφο της εφημερίδας “Γνώμη” και την μονάκριβη κόρη τους Μελίνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Ντ. Αϊιζενχάουερ θα εγκαταλείψει την Ερυθρά Θάλασσα

Το πυρηνικό αεροπλανοφόρο Dwight Eisenhower, το οποίο συμμετείχε σε επιχειρήσεις εναντίον των Χούτι στην Υεμένη, εγκαταλείπει την Ερυθρά Θά...