16/3/22

Οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται. Το Brent πουλιέται στα 101,33 δολάρια το βαρέλι

 

ΜΟΣΧΑ, 16 Μαρτίου. Οι παγκόσμιες τιμές του πετρελαίου το πρωί της Τετάρτης αυξάνονται, αφού μειώθηκαν κατά 12% τις προηγούμενες δύο ημέρες. Το Μπρεντ επέστρεψε στο όριο των 100 δολαρίων το βαρέλι. Από τις 9.24 GMT, η τιμή των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης Μαΐου για το αργό πετρέλαιο Brent αυξάνεται κατά 1,42%, στα 101,33 δολάρια το βαρέλι, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Απριλίου για το WTI -κατά 2,12%, στα 98,48 δολάρια. 
 Την ίδια στιγμή, από την αρχή της εβδομάδας, το πετρέλαιο έχει μειωθεί απότομα, απομακρύνεται από τα υψηλά πολλών ετών, λόγω επανόδου του ΚΟΒΙΝΤ . 
Αρκετές πόλεις στην Κίνα έχουν εντείνει τους περιορισμούς του κορωνοϊού μετά από αναφορές για νέες μολύνσεις. Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, η Κίνα αντιμετωπίζει μια από τις σοβαρότερες εστίες  Τα περιοριστικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μειώνουν απότομα τη δραστηριότητα των μεταφορών, μειώνουν τη ζήτηση για βενζίνη και άλλα προϊόντα πετρελαίου. Την ίδια στιγμή, το βράδυ της Τετάρτης, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Πετρελαίου (API) ανέφερε ότι τα αποθέματα για την εβδομάδα έως τις 11 Μαρτίου αυξήθηκαν κατά 3,754 εκατομμύρια βαρέλια, αν και είχε προβλεφθεί μείωση, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τη διορθωτική διάθεση τώρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...