10/3/22

Η Ρωσία αποκάλυψε τα αμερικανικά σχέδια για βιολογικό πόλεμο σε βάρος της . Το απόρρητο πρόγραμμα UP-4 απέβλεπε στην διάδοση λοιμώξεων στη Ρωσία μέσω των πτηνών.

 

Κορωνοϊοί, H5N1 ,  νόσος του Νιούκαστλ,   μετάδοση της αφρικανικής πανώλης των χοίρων και του άνθρακα. Όλο  το καλό μενού. Πτηνά, νυχτερίδες και ερπετά. Τα όπλα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.


Στα εργαστήρια  στο Κίεβο, το Χάρκοβο και την Οδησσό,  μελετούσαν  την πιθανότητα εξάπλωσης ιδιαίτερα επικίνδυνων λοιμώξεων μέσω αποδημητικών πτηνών. Ο  επικεφαλής του Κλάδου αντιμετώπισης βιολογικού Πολέμου  Ιγκόρ Κυρίλοφ.

εξηγησε ότι , «λόγω του γεγονότος ότι η Ουκρανία έχει μια μοναδική γεωγραφική θέση όπου διασταυρώνονται οι διηπειρωτικές μεταναστευτικοί δρόμοι . μελετήθηκαν  145 βιολογικά είδη  στο πλαίσιο του προγράμματος UP-4» , και  σύμφωνα με τα αρχεία που ανακτήθηκαν  «εντοπίστηκαν τουλάχιστον δύο είδη αποδημητικών πτηνών, οι διαδρομές των οποίων διέρχονται από το έδαφος της Ρωσίας».

Σύμφωνα με τον Κυρίλοφ σχεδιάστηκε «η εξάπλωση ιδιαίτερα επικίνδυνων λοιμώξεων με τη χρησιμοποίηση πτηνών, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής παθογονικότητας γρίπης H5N1 και της νόσου του Νιούκαστλ».  «Από όλες τις μεθόδους που αναπτύχθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αποσταθεροποιήσουν την επιδημιολογική κατάσταση, αυτή είναι μια από τις πιο απερίσκεπτες και ανεύθυνες, καθώς δεν επιτρέπει τον έλεγχο της περαιτέρω εξέλιξης της κατάστασης», ανέφερε ο εκπρόσωπος του  ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

 Προηγουμένως το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι σε βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, που δημιουργήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, πραγματοποιήθηκαν πειράματα με δείγματα κορωνοϊού. Υποστηρίχθηκε ότι η αμερικανική πλευρά το 2022 σχεδίαζε να πραγματοποιήσει «πειράματα  για νόσους των πτηνών, των νυχτερίδων και των ερπετών με περαιτέρω μετάβαση στη μελέτη της πιθανότητας μετάδοσης της αφρικανικής πανώλης των χοίρων και του άνθρακα».

Πριν από αυτό, η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για Πολιτικές Υποθέσεις Βικτόρια Νούλαντ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας στην Ουκρανία και ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εργάζονται για να αποτρέψουν τη μεταφορά τους υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων. Με τη σειρά του, ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κέρμπι διαβεβαίωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν εμπλακεί ποτέ στη δημιουργία βιολογικών όπλων στην Ουκρανία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...