16/7/10

Η Πρέζα , Κόκα, και το Χασίσι δεν έχουν κρίση και «ζεστένουν» την «αγορά»

Αντιαναπτυξιακές και αντικαταναλωτικές συλλήψεις για κότερο με κοκαϊνη και κοσοβάρικο Χασίσι

Στη σύλληψη δύο ατόμων στα Σύβοτα της Λευκάδας προχώρησαν αστυνομικοί ενώ έρευνες και στην Αθήνα διεξάγονται από την Ελληνική Αστυνομία, το λιμενικό και το ΣΔΟΕ για υπόθεση διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και ημέρες είχε τεθεί υπό παρακολούθηση ιστιοπλοϊκό σκάφος με σημαία Πολωνίας το οποίο προερχόταν από τη Βενεζουέλα,
και στο οποίο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 80 κιλά κοκαϊνης , 85.000 ευρώ και ένα πιστόλι ενώ συνελήφθη ο πλοίαρχος και άλλα επτά άτομα.
Οικογενειακή... επιχείρηση εισαγωγής ναρκωτικών στην Ελλάδα είχε στήσει οικογένεια Αλβανών.

Τέλος σε αλβανική Οικογενειακή... επιχείρηση εισαγωγής ναρκωτικών έβαλε χθες λίγο πριν από τις εννιά το βράδυ ο διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας Νίκαιας, Δημήτρης Γιοβανούδης και οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε αυτό.
Συνέλαβαν σε διαμέρισμα της οδού Πίρλα στα Κάτω Πατήσια επτά άτομα, τέσσερεις άντρες και τρεις γυναίκες και κατέσχεσαν 200 κιλά χασίς και μικροποσότητες κοκαϊνης και ηρωίνης. Τα ναρκωτικά είχαν εισαχθεί από την Αλβανία και τα έκρυβαν στο πατάρι του σπιτιού τους .Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νίκαιας , που ασχολούνται με την υπόθεση, εκτιμούν ότι οι συλληφθέντες ανήκουν σε κύκλωμα που διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

«Καλύτερα άνεργος στην Ελλάδα παρά άνεργος στην Αλβανία....»
Τάδε έφα.... άνεργος Αλβανός μετανάστης σε ρεπορτάζ για την ανεργία των αλλοδαπών.
Προσπάθησα να καταλάβω τι ήθελε να πεί ο Αλβανός ποιητής.
Δηλαδή εδώ υπάρχει και ταμείο ανεργίας ενώ στην Πατρίδα του
δεν υπάρχει;Εννοούσε ότι είμαστε φιλεύσπλαχνοι οι Έλληνες και δίνουμε
από το υστέρημά μας στους μη έχοντες; Μήπως εννοούσε ότι αν έχει ο διπλανός έχω και εγώενώ στην Αλβανία δεν έχει ούτε ο διπλανός;
Το τελευταίο με ανησύχησε γιατί το συνδύασα με το καθημερινό δελτίο εγκληματικότητας στο οποίο ορισμένες εθνικότητες που μας προτίμησαν και εγκατασταθήκανε στην Χώρα μαςέχουν την πρωτιά.

http://pisostapalia.blogspot.com/2010/07/blog-post_5565.html

Mαρτυρία σοκ απο τον πατέρα του παιδιού που μαχαιρώθηκε απο Αλβανό με σπασμένο μπουκάλι στην Κάρπαθο. (Δείτε το βίντεο)
Πήγε στις αρχές για να ζητήσει βοήθεια και έλαβε την απάντηση πως "Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα οι Αλβανοί έχουν καταντήσει να έχουν περισσότερα δικαιώματα απο σας". Σηκώνει τα χέρια η Αστυνομία. Πολίτες αναγκάστηκαν να συλλάβουν μόνοι τους τον Αλβανό δράστη !!!
Συνεργάτης του ΤΕΙΡΕΣΙΑ στην Κάρπαθο βρήκε τον κ.Βασίλειο Μουστακάκη πατέρα του θύματος οπού εξομολογείται πως τώρα δέχεται απειλές απο Αλβανούς του νησιού...
http://tiresias-press.blogspot.com/2010/07/m_15.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: