1/6/14

Οι «σώφρονες» διάλεξαν να γίνουν κιμάς

του Σπύρου Χατζάρα

Θαυμάσια! 1.296.007 , «σώφρονες», «δειλοί», και «φοβητσιάρηδες», ψήφισαν περισσότερο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα , Γιούγκερ, και ΝΔ .Ψήφισαν δηλαδή για μια γερμανική Ευρώπη στην οποία κουμάντο θα κάνει η κυρία Μέρκελ.
Μαζί τους, 835.841 διεφθαρμένοι και εντελώς χαζοί, ψήφισαν Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, ΠΑΣΟΚ, Ελιά και Ποδονίφτη. Ψήφισαν την Ολιγαρχική Κοινοπραξία, το Μαύρο Μέτωπο, Κεντροδεξιών-Κεντροαριστερών.

Η σχετική πλειοψηφία των ελλήνων, όπως ανακοίνωσε μετά την «ηλεκτρονική καταμέτρηση» η «Εταιρεία» ξέχασε την «εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ», ξέχασε την κατάργηση της αργίας της Κυριακής, ξέχασε την επέλαση της Superfarm, και ψήφισε ότι θέλει να παραμείνει μέσα στη μηχανή του κιμά, με «προοδευτικό όμως πρόσημο», για μια «δίκαιη Ευρώπη», για «σταθερότητα» και «ανάπτυξη».

Σημασία πάντως δεν έχει τι ψήφισε ο «Κυρίαρχος», αλλά τι μέτρησε και τι ανακοίνωσε η «Εταιρεία».
Και αφού πέρασε η μπόρα και ο κίνδυνος της κάλπης για το ευρωπαϊκό σύστημα, ο Ναζί Βόλφγκανγκ , ο νικητής των ευρώ-εκλογών , χαρακτήρισε φασίστες τα 16.000.000 ευρωπαίους που ψήφισαν Δημοκρατία, και καταψήφισαν τη Χούντα Βρυξελλών και Φραγκφούρτης.
Το μήνυμα των επικυρίαρχων τραπεζιτών και του αθέατου ναζιστικού Ευρω- διευθυντηρίου, ήταν ότι, «ζούμε σε ιδιαίτερες εποχές, σε ό,τι αφορά τη νομισματική πολιτική και η Ευρώπη δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από τη νομισματική πολιτική, που δεν αποτελεί υποκατάστατο μεταρρυθμίσεων και μπορεί να υπονομεύσει την πρόθεση των πολιτικών να εφαρμόσουν μεταρρυθμίσεις».
Μεταρρυθμίσεις σε βάρος των πολλών. Σε βάρος της εργασίας και ποτέ σε βάρος των αερητζήδων. Όπως είπε και η Μέρκελ στον Ομπάμα, «δεν ειναι δουλειά των πολιτικών να ορίζουν τα επιτόκια των ομολόγων». Και φυσικά ο θεός απαγορεύει να φορολογηθούν οι «αγορές». 
  Ο Βόλφγκανγκ, ως εκπρόσωπος της Χούντας της Φραγκφούρτης είπε ακόμα ότι, «η ρευστότητα είναι μεγάλη, όχι μόνο στη Γερμανία και στην Ευρώπη, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο», και τόνισε ότι, «εάν δεν υπήρχε η ανεξαρτησία και τα όρια της εντολής της ο εκπρόσωπος της Χούντας, θα έπρεπε να τα εφεύρουμε». Την «ρευστότητα» την προκαλεί η «ανεξάρτητη» και ανεξέλεγκτη αμερικανική Κεντρική Τράπεζα, και την στηρίζει με περιοριστική πολιτική η θυγατέρα της η ΕΚΤ. Ακριβό ευρώ, φθηνό δολάριο, και υψηλά επιτόκια δανεισμού για τους είλωτες, και λιγότερη ρευστότητα για τους πολλούς ώστε τα χρήματα να πάνε στο αμερικανικό χρηματιστήριο. Αυτό ήταν το μήνυμα των «άνωθεν». 
  Μόνο ο Καρατζαφέρης φώναζε προεκλογικά ότι «το ακριβό ευρώ είναι θανατηφόρο για την Ελλάδα, και ότι αν δεν γίνει η ισοτιμία ένα προς ένα με το δολάριο, δεν έχουμε καμία ελπίδα». Τον άκουσαν μόνο 150.000.
Οι πολλοί ψήφισαν ότι «η νομισματική πολιτική δεν αποτελεί υποκατάστατο των μεταρρυθμίσεων», δηλαδή ψήφισαν Σόιμπλε, και έστειλαν τον κ. Ζαγοράκη στις Βρυξέλλες για να κάνει …ντρίπλες. 
  Οι δημοκράτες σε όλοι την Ευρώπη έλεγαν: « Θέλουμε μία Ευρώπη των Εθνών, θέλουμε μία Ευρώπη με κυρίαρχα κράτη, που θα ξαναπάρουν στα χέρια τους και την εξωτερική και την οικονομική πολιτική και θα έχουν μία σχέση αμοιβαιότητας με τα άλλα κράτη, ομόλογα και ισότιμα κράτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι πατρικίους και πληβείους όπως συμβαίνει σήμερα». 
  Ο κ. Σόιμπλε τον οποίο ψήφισαν 1.296.007 , «σώφρονες», «δειλοί», και «φοβητσιάρηδες», συμπολίτες μας μαζί με τους 835.841 διεφθαρμένους της Ελιάς και του Ποδονίφτη στις επινίκιες δηλώσεις του τόνισε. «Θα μπορούσα, να δω έναν Επίτροπο Προϋπολογισμού, ο οποίος θα είχε την εξουσία να απορρίπτει εθνικούς προϋπολογισμούς, εφόσον δεν ανταποκρίνονται στους κανόνες στους οποίους έχουμε όλοι συμφωνήσει. Αντίστοιχα, θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος της συμμόρφωσης των κρατών-μελών προς τους όρους που έχουν συμφωνήσει σε ό,τι αφορά τον ανταγωνισμό». Αυτό θα πει περισσότερη γερμανική Ευρώπη.
Ακόμα, ο ΝΑΖΙ  Σόιμπλε, στις επινίκιες δηλώσεις του τόνισε ότι, «οι χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ολοκλήρωση του προγράμματος δεν σημαίνει το τέλος των μεταρρυθμίσεων».
Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Αμέσως μετά τις εκλογές και αφού οι «Σώφρονες» προστάτεθυσαν τις θυσίες τους όπως τους υπέδειξε ο κ. Ρογκάκος, το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι , «για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους, είναι αναγκαία πρόσθετη δημοσιονομική προσαρμογή, και χρειάζονται νέα διαρκή μέτρα « υψηλής ποιότητας». Η κυβέρνηση πρεπει να συνεχίσει το φοροκυνηγητό, να εξακολουθήσει τη βελτίωση στην εισπραξιμότητα των φόρων , (με κατασχέσεις και συλλήψεις) και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής . Οι Μεταρρυθμίσεις στη δημόσια διοίκηση, δηλαδή οι απολύσεις πρέπει να επιταχυνθούν.
Το μήνυμα της Ευρώπης για «σταθερότητα και ανάπτυξη» το μετέφερε ο κ. Στουρνάρας στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ : «Πρέπει να τελειώσουμε το έργο που μας έχουν αναθέσει οι δανειστές. Διαπραγμάτευση με την τρόικα και αποφάσεις για μέτρα ανακούφισης νοικοκυριών και επιχειρήσεων προϋποθέτουν την επίτευξη των στόχων του προγράμματος και δεν μπορεί να ληφθούν άμεσα υπό την πίεση των εκλογικών αποτελεσμάτων».
Αυτό είναι το μήνυμα των δανειστών, προς τους έλληνες ψηφοφόρους του κ. Ζαγοράκη, της μανδάμ Σπυράκη, και του τηλε-αρχηγού με το δισάκι.
Και ο Ροβέρτος του ΙΚΑ θα προχωράει σε κατασχέσεις καταθέσεων για βεβαιωμένες οφειλές εισφορών από... 50 ευρώ και πάνω και σε κατασχέσεις ακινήτων αν υπάρχουν οφειλές πάνω από 500 ευρώ.
Αυτό για όσους χρωστούν 50 ευρώ.
Για τον κ. Ταβουλαρέα, της τέως ΠΟΛΑΝ, ισχύουν άλλα. Με τροπολογία σκάνδαλο, παιδικής πορνογραφίας, που ψηφίστηκε αμέσως μετά τις εκλογές, διαγράφονται ληξιπρόθεσμες οφειλές των Ναυπηγείων Σύρου, και αναστέλλεται κάθε καταδιωκτικό μέτρο εναντίον των υπευθύνων για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, που ανέρχονται σε 10.000.000 ευρώ.
Για τα 50 ευρώ κάνουν κατάσχεση και τα 10 εκ, τα … «ρυθμίζουν».
Αλλά αυτό ψήφισαν οι «σώφρονες», οι «δειλοί», οι «φοβητσιάρηδες», οι διεφθαρμένοι και οι εντελώς χαζοί.
Άλλωστε πάντα θα υπάρχουν αρκετοί βλάκες για να σχηματίσουν πλειοψηφία, υπό την ανοχή των καναπεδάτων.
Ο κ. Στουρνάρας, έσπευσε να «προειδοποιήσει» πώς η πολιτική κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ευρώπη, με την ενίσχυση των κομμάτων τα οποία δηλώνουν αντίθετα στις αρχές της ευρωπαικής αλληλεγγύης και αμοιβαιότητας, θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την διαπραγμάτευση της Ελλάδας για τη μείωση του χρέους.
Δηλαδή όσοι ψήφισαν κατά της ευρωχούντας θα τιμωρηθούν.
2.131.848, «σώφρονες», «δειλοί», διεφθαρμένοι, «φοβητσιάρηδες», και Χαίβάνια κάθε είδους ψήφισαν Όλεθρο. Και Όλεθρο θα λάβουν !

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Σπυρο,

Ασφαλως αυτο που γραφετε "Μόνο ο Καρατζαφέρης φώναζε προεκλογικά ότι «το ακριβό ευρώ είναι θανατηφόρο για την Ελλάδα, και ότι αν δεν γίνει η ισοτιμία ένα προς ένα με το δολάριο, δεν έχουμε καμία ελπίδα». ειναι σωστο. αυτο δεν σημαινει οτι ο Καρατζαφερης ειναι αξιοπιστος πολιτικος. Καιροσκοπος για ολες τις δουλειες ειναι. Και ποιος σας ειπε πως αυτο δεν θελει ο διεθνης παραγων ωστε να κανει ενα ενιαιο ατλαντικο χωρο οικονομικο με μια αντιστοιχια 1:1 ευρω/δολλαριου ωστε να αντισταθει στην διαφαινομενη επελαση της Ευρασιατικης ενωσεως? Μαζι με την " transatlantic trade and investment partnership" βεβαιως......

Ανώνυμος είπε...

Μήπως στα 2+ εκατομμύρια χεσμένων-0βολεμένων- ελπιζόντων "δεξιών" και "κεντρο-αριστερών" που γουστάρουν περισσοτερη "προοδευτική" ευρώπη του τοκογλύφου,της πουστιάς και του ισλαμ, θα πρέπει να προσθέσουμε και το 1,5+ εκατομμύριο των "επαναστατών του καναπέ" "αριστερών";
Εκτός και αν υπάρχουν τόσο αφελείς και ανόητοι που να πιστευουν ότι ο αξελ τεξας και η "αριστερά" τουτσυριζα είναι "αντιμνημονιακή" και θα υπερασπίσει τα... "εθνικά συμφέροντα"....

ΤΟ ΙΔΙΟ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ" ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ! ;-)

Ανώνυμος είπε...

Κύριε χατζάρα,κάι που δεν είδα να έχετε σχολιάσει ακόμα, είναι ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο με τους "σώφρονες δεξιούς". Παρακολουθόντας μυνήματα και αντιδράσεις τους στο διαδύκτιο, παρατήρησα ότι οι περισσότεροι εξ'αυτών θεωρούν ότι ψηφίζοντας σαχλαμαρά και Ν.Δ. επιτελούν "Πατριωτικό καθήκον"!!!!!
Και το ερώτημα που τίθεται είναι:
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.... "ΠΑΤΡΙΩΤΗ"!!!!!

Ειναι οι αριστεροί για ψυχιατρείο, αλλά και οι κολημένοι δεξιοί.... ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΥΦΗΕΣ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΟΛΙ...ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΤΗΝΟΥ....Η ΚΩΛΩΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ Η ΡΟΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΙΤΣΑ Η ΤΣΑΤΣΑ....ΚΑΛΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΩΜΗΝ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟΝ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΤΗΝΟΥΥΥΥΥΥΥΥ....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ο Γούναρης έλεγε την πρώτη Μαϊου ότι ο Στράτος παρανόμως δέχθηκε την εντολή. Ο Στράτος για μια ακόμη φορά αποφάσιε να καυαθέσει την εντολή, για ν απάνε όλοι μαζί στο Απόσπασμα

  Το σχόλιο του Ριζοσπάτη Η παρέμβαση των Ιουδαίων μπολσεβίκων στον Ισλαμικό Κόσμο Και η "αγανάκτηση" στο Λονδίνο για τις σφαγές  ...