1/6/14

Πολιτικό ρεπορτάζ

Οι Νέες Πολιτικές Τάσεις του Αύριο

Μετά την ψήφο των «Σωφρόνων», υπέρ της Πατριωτικής Κοινοπραξίας με την Γκόλντμαν Ζαξ τον Σόρος και την Λαγκάρντ, προέκυψαν τέσσερεις νέες τάσεις στον δεξιό και Κεντροδεξιό χώρο.

-Δεξιοί Αυνανιστές-Ρογκακιστές
-Πατριωτικά Βλακόμουτρα
-Εθνικόφρονες μαλακοπίτουρες
-Κεντροδεξιά Χαιβάνια

-Στην εκλογική περιφέρεια Πειραιώς, εμφανίστηκε το εκσυγχρονιστικό ρεύμα «Πόσα μου δίνεις», χωρίς σαφή δεξιά ιδεολογία, ενώ στη Θεσσαλονίκη ισχυρή παρουσία κατέγραψε η κίνηση , «Ρίχτα μου στον κώλο και τα κουταλάκια».

ΥΓ. Στον χώρο της προοδευτικής κεντροαριστερής νεολαίας εμφανίστηκε πανελλαδικα η τάση, «τον παίζω με το δεξί και ψηφίζω με το αριστερό»,
 που υποστήριξε τον Ποδονίφτη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει σωτηρια σπυρο στο εχω πει παμπολες φορες. η σωτηρια θα ερθει μονο απο τον ουρανο και οποτε θελησει Εκείνος. ολα τα αλλα ειναι απλως για να παιρναμε την ωρα μας τρωγωντας ποπ-κορν!

Ανώνυμος είπε...

Με όλο το θάρρος ξέχασες το καινούργιο συνδυασμό βάλε το καρότο εκεί που ξέρεις και ριχτα στο ποτήρι κ πιες τα.καινούριο φρούτο αυτό και τα σπάει. Πήγε καλά στο δήμο. Κρίμα που δεν βγήκε, χάσαμε το γέλιο.
Νίκος Πειραιάς.

Υγ.όπως λέμε ΠΕΙΡΑΙΆΣ ΝΙΚΗΤΉΣ

Ανώνυμος είπε...

AKOY DHMARXOS O KAROTOZOYMOS...H gkampriela..ela karoto sfyrizoklanoylis.....alloste exei kai ta laima toy....xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa