25/2/17

Έφτασε ο καιρός να τελειώνουμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση

Έφτασε ο καιρός να τελειώνουμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση Μαριν Λε Πεν ηγέτιδα του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου

«Είτε αρέσει είτε όχι στην μαντάμ Άνγκελα Μέρκελ, είναι καιρός να τελειώνουμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση και να οικοδομήσουν μια άλλη Ευρώπη» είπε η κ.Λε Πεν σε συζήτηση με δημοσιογράφους.
Η πρωτοπόρος σε όλες τις δημοσκοπήσεις για τον πρώτο γύρο των επερχόμενων προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, τόνισε ότι είναι «ώρα να τελειώνουμε» με την Ευρωπαϊκή Ένωση , η οποία έχει εξελιχθεί σε ένα «γραφειοκρατικό τέρας».
Η ηγέτης Εθνικού Μετώπου είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι καιρός να «οικοδομήσουμε μια άλλη Ευρώπη, είτε η μαντάμ Μέρκελ, είτε ο μεσιέ Σούλτς ή οι άλλοι Κομισάριοι το θέλουν είτε όχι», και τόνισε ότι ακολουθεί τις αρχές του Ντε Γκώλ που ονειρεύτηκε την Ευρώπη των Εθνών.
«Έφτασε ο καιρός να απομακρυνθούμε από την ΕΕ που καταστρέφει την Ευρώπη των εθνών»,. Το όραμα Ντε Γκωλ είπε, ήταν «μια Ευρώπη των κυρίαρχων εθνών-κρατών που συνεργάζονται σε εθελοντική βάση και αυτό είναι σε πλήρη αντίθεση με το σύγχρονο, φεντεραλιστικό όραμα της ΕΕ που έχει διατυπωθεί από πολιτικούς όπως ο ο πρώην Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Σουλτς που ελπίζει για να γίνει ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας.
Για την κ. Λε Πεν , «Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι η λύση, είναι το πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: