14/2/17

Ρουφιανολογία

Βρήκαν έναν «κλαπαρχίδη» Ντι Τρέι ονομαζόμενο «Μόμπι» και τον έβαλαν να ανακοινώσει ότι «ο μηχανισμός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, με τη βοήθεια αμερικανικών, αλλά και άλλων δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών, συλλέγει ήδη στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν τελικώς στην αποπομπή του Ντ. Τραμπ από την προεδρία».
Ένας κλαπαρχίδης στο facebook . Και αμέσως «προκάλεσε Αίσθηση».

Ο Αμερικανός «κλαπαρχίδης» ,ως πηγή έχει «συζητήσεις του με ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα». Έτσι ακριβώς.
Και «έμαθε» ότι «οι Ρώσοι εκβιάζουν τον Τραμπ με αποδείξεις έκφυλης συμπεριφοράς από το παρελθόν, και άλλα «σοβαρά στοιχεία εναντίον του».
Ο Κλαπαρχίδης βεβαιώνει τους ηλιθίους οπαδούς του ότι «η θεωρία για σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία είναι 100% αληθής».
Αλλά αυτά η χλαπάτσα μεταφράστηκε και «προκάλεσε Αίσθηση» και στο ελληνόφωνο κοινό.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To πιπί-gate πέρασε, βρήκαν άλλον τώρα? Πολλοί φωνάζουν για τον Έλληνα προσωπάρχη του Λ.Οίκου ότι σκάβει το λάκκο του Τράμπ.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοκρατία ειναι το καλλίτερο κερδοφόρο επάγγελμα

Το κόλπο γνωστό, παλιό και χρησιμοποιημένο.
Φτάχνεις μια εφημερίδα, ως ναυαρχίδα ομίλου ΜΜΕ, φροντίζοντας στη βιτρίνα να έχεις άλλους.
Προσκολλάσαι σε ένα κόμμα εξουσίας.
Με τις πλάτες του παίρνεις δάνειο μερικά εκατομμύρια ευρώ. Τα εκταμιεύεις (παρανόμως, αλλα ποιος νοιάζεται;) και τα παντελονιάζεις στο εξωτερικό. Προπαγανδίζεις και υπέρ της δραχμής για να σου διαγραφεί το δάνειο και να 'ρθεις να αγοράσεις τα πάντα μπιρ-παρά με σκληρό νόμισμα.

Ούτως ή άλλως η εφημερίδα ελίσσεται παίζοντας παιχνίδια εξουσίας και ενώ θα έκλεινε σε μερικούς μήνες δέχεται το κομματικό - κυβερνητικό φιλί της ζωής και παρατείνει τη δραστηριότητά της.

Τα δανεικά γίνονται και αγύριστα. Τα χρέη συσσωρεύονται. Αρχίζεις να μην πληρώνεις εργαζόμενους και προμηθευτές.
Κάποιοι προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη και βγαίνουν τα πρώτα κατασχετήρια. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να σε στηρίξει άλλο μολονότι παίζεις σκληρά το χαρτί της.

Τότε φτιάχνεις μια άλλη εφημερίδα φροντίζοντας πάλι στη βιτρίνα να έχεις άλλους. Περπατάει για λίγο καιρό η καινούργια και κλείνεις την παλιά, διά της δόλιας χρεοκοπίας.

Αφήνεις απλήρωτους εργαζόμενους και προμηθευτές και μετά από χρόνια οι αχυράνθρωποί σου τρώνε κάτι ποινούλες χάδια. ΄

Τίποτε μπροστά στα εκταμιευμένα εκατομμύρια από τα οποία έχουν φάει ήδη γερή μπουκιά. Και ο κύκλος της συναλλαγής - διαφθοράς συνεχίζεται.

Ανώνυμος είπε...

αστους να λενε
αστους να πουν
αυτοι δεν ξερουν να α..γαπ(μ)ουν

Ανώνυμος είπε...

Δικό μας αιδοίο, δική μας απόφαση...

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΘΗΜΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ KAΘΑΡΑ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΦΥΣΗΣ

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ


ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ...
ΤΟ ΑΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΧΙ

ΑΝ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΚΥΛΟΥΣ ?

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ !Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑ ΦΟΝΟ ΜΕ ΔΟΛΟ ,ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΣΑΝ ΛΑΙΦΣΤΑΙΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ


ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΟΝΟΥ


ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΠΟΙΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ !

ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ .


ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΜΒΡΥΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΛΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ Η ΓΑΤΙ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΕΙ ΣΑΝ ΑΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΚΥΝΗΓΑ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !

Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ) ΕΚΦΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

O ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ"

ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ... ΝΕΥΡΟΦΥΤΙΚΗ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΟΚΤΕΙΛ TOY EIΔΟΥΣ

(ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ)

Δείτε άλλον έναν μεγάλο ...καλλιτέχνη να βγάζει χολή για την Ελλάδα, την σημαία και την 28η Οκτωβρίου...

http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/ikseres-oti/exorgistiko_binteo_kapoios_mouzourakis_enantion_tis_simaias_kai_tis_28is_oktombriou.html