20/2/17

Σταματήστε το Απαρτχάιντ κατά των Ορθοδόξων και απελάστε τον Ρατσισμό

Δημοσιεύω μια αποκαλυπτική είδηση για τις φυλετικές διακρίσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης σε βάρος των Ορθοδόξων και ιδίως σε βάρος των μοναχών.
Ο ηγούμενος τους Μονής Εσφιγμένου καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλακή για ηθική αυτουργία σε ρίψη μολότωφ.
Το 2010, στην Κέρκυρα ακτιβίστρια του Σόρος   έριξε μολότοφ στην είσοδο  Αστυνομικού Τμήματος, συνελήφθη, ομολόγησε και αφέθηκε ελεύθερη.    
(ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ)  

  «Ελεύθερη αφέθηκε  η 29χρονη φοιτήτρια η οποία συνελήφθη, από άνδρες του Τμήματος Τάξης στο Σαρόκο, επειδή πέταξε βόμβα μολότοφ στην είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος.»
«Στις 8 Φεβρουαρίου 2010 μία 29χρονη φοιτήτρια συνελήφθη μετά από καταδίωξη, από άνδρες του Τμήματος Τάξης στο Σαρόκο, επειδή πέταξε βόμβα μολότοφ στην είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος. Η γυναίκα επέβαινε σε μοτοσικλέτα με οδηγό άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα και πέταξαν αργά τη νύκτα δύο μολότοφ στην πόρτα του κτιρίου που στεγαζόταν το τμήμα Τάξης, οι οποίες που έσκασαν στο οδόστρωμα. Ο φρουρός του Α.Τ. τους καταδίωξε και   κατόρθωσε να ακινητοποιήσει τη γυναίκα. Η  συλληφθείσα  ομολόγησε ότι αυτή έριξε τις μολότοφ τα ξημερώματα της Κυριακής  και αιτιολόγησε την πράξη της ως «επιχείρηση τρομοκράτησης της εξουσίας», δηλώνοντας ως ενταγμένη στο χώρο των αντεξουσιαστών».

  Η αγωνίστρια που είχε πρόθεση να σκοτώσει για να τρομοκρατήσει την εξουσία αφέθηκε ελεύθερη. Ενώ ο ηγούμενος, καταδικάστηκε σε 20 χρόνια, για ηθική αυτουργία. Πρόκειται σαφώς για Απαρτχάιντ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: