21/2/17

Και στις ΗΠΑ τελευταία ρέπουν ολοένα περισσότερο προς τον «ολοκληρωτισμό»

Καλά , στα Βαλκάνια, «τα σκάνδαλα διαφθοράς και οι πολυάριθμες ανοιχτές ποινικές υποθέσεις που εκκρεμούν σε βάρος προσώπων από όλα τα κόμματα», που, «δημοσιοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά από τους «ανεξάρτητους μη κυβερνητικούς φορείς της Ανοιχτής Κοινωνίας των Πολιτών», είναι ο λόγος που έχουν ξεσηκωθεί και οι πέτρες για τον «Φιλάνθρωπο».

Και στις ΗΠΑ όμως πάνω από 16.000 Πολίτες συνυπέγραψαν την αναφορά προς τον πρόεδρο Τραμπ , της ακτιβίστριας και τραγουδοποιού Vanessa Feltner, από το Οχαίο με τίτλο «Απελάστε τον Σόρος».

Οι 16000 μέσα από την ιστοσελίδα Change.org ζητούν από τον Πρόεδρο Τραμπ, να αφαιρεθεί η αμερικανική υπηκοότητα από τον Τζωρτζ Σόρος και να απελαθεί από τις ΗΠΑ.

Οι 16000 ζητούν από τον Τραμπ την απαγόρευση λειτουργίας στην επικράτεια των ΗΠΑ του Ιδρύματος της Ανοιχτής Κοινωνίας διότι εργάζεται για την καταστροφή της Οικογενείας και για να χειραγωγήσει τους Πολίτες και τους Αμερικανούς πολιτικούς για την διάδοση της «ατζέντας της Κοινωνίας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης» και των «μεταμοντέρνων αντι-Αμερικανικών αξιών του».

Ο Σόρος και το ίδρυμα τους εργάζονται για να αποσταθεροποιήσουν και να χρεοκοπήσουν την αμερικανική Οικονομία και , «έχουν την πρόθεση να καταστρέψουν τη χώρα μας με τα αντι-Αμερικανικά ανοιχτά σύνορα της παγκοσμιοποίησης», λένε οι 16000.

ΥΓ. Η κατάσκοπος …οβα του μεταφραστικού έχασε συνέχειες. .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τζορτζ Σόρρος, ΜΗ ΦΟΒΟΥ !!!! το 93% των Ελλαδιστανών κατοίκων είναι μαζί σου, ακόμα και όλος ο πλανήτης να σε εγκαταλείψει οι Ελλαδιστανοί θα σου προσφέρουν καταφύγιο και θα εφαρμόσουν στο ακέραιο τα σχέδιά σου στην Ελλαδο-μπανανία !!!!!

ikonsgr είπε...

Mολις υπέγραψα. Κάντε το και εσείς!
https://www.change.org/p/president-donald-j-trump-ban-george-soros-from-the-united-states-of-america

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...