19/2/17

Το Ισλάμ κάνει καλό!

Ο πρόεδρος Τραμπ από την Φλόριντα είπε στους οπαδούς του: «Ενήργησα αποφασιστικά για να κρατήσω τους Ριζοσπάστες ισλαμιστές τρομοκράτες έξω από τη χώρα μας», και αμέσως η «παγκόσμια Ελίτ» του απάντησε δια της φον Φακλάνεν αλ Μέρκελ, που στην ομιλία της στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, είπε ότι , «Το Ισλάμ δεν είναι η πηγή της τρομοκρατίας», και ότι «Το Ισλάμ είναι καλό για την Ευρώπη», και ότι , « η Ευρώπη έχει υποχρέωση να δέχεται τους εκτοπισμένους από τη Συρία και το Ιράκ».

Η φον Φακλάνεν αλ Μέρκελ, επανέλαβε το μαγνητοφωνημένο μήνυμα της «παγκόσμιας Ελίτ» για το «μετριοπαθές ισλάμ» και κάλεσε , τους «διανοούμενους του Ισλάμ και τις μουσουλμανικές χώρες», «να μιλήσουν εναντίον των φονταμενταλιστών».
Η φον Φακλάνεν αλ Μέρκελ, είπε και το αμίμητο ότι έχει «σημασία η στενή συνεργασία με τις μουσουλμανικές χώρες για να νικηθούν το Ισλαμικό Κράτος , η Μπόκο Χαράμ και η διεθνής τρομοκρατία». «Νομίζω ότι οι χώρες αυτές, πρώτα απ 'όλα πρέπει να δώσει μια συνεισφορά. Γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα είμαστε σε θέση να πείσουμε τους ανθρώπους ότι δεν είναι το Ισλάμ που είναι η πηγή της τρομοκρατίας».
Η φον Φακλάνεν αλ Μέρκελ πάντως έχει αρχίζει να κουράζει και για αυτό η «παγκόσμια Ελίτ» ετοιμάζει την αντικατάσταση της με το αριστερό alter ego τον Όμπερστουρμ Φύρερ Σούλτς, στον οποίο οι γκαλοπατζήδες δίνουν 49% έναντι του 38% που θέλει τη φον Φακλάνεν αλ Μέρκελ. Άλλη «δημοσκόπηση» «έδωσε 50% στον Όμπερστουρμ Φύρερ, και στη φον Φακλάνεν 34%.

Οι δημοσκοπήσεις για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, δίνουν στην μεγάλη ευρώ-Συμμαχία 64%. Οι Χριστανοφιλελέ (CDU +CSU) 34% και οι φασιστοσοσιαλφιλελέ (SDP) στο 30%. Στην Αλτερνατίβα δίνουν μόνο 10-11% , στους Πράσινους 9% στους φίλους του Αξελ ( Die Linke) 7%, και στους πεθαμένους Ελεύθερους Δημοκράτες (FDP) που μάλλον θα μείνουν εκτός Μπούντεσταγκ δίνουν 6%.
Η σημερινή «Bild am Sonntag» κάνει την ανατροπή και δίνει 33% στους φασιστοσοσιαλφιλελέ και στέλνει στη σύνταξη την φον Φακλάνεν αλ Μέρκελ και τον Σακάτη της που έκλεισαν τον κύκλο τους. Στην Αλτερνατίβα η «Bild am Sonntag» δίνει 9% στους φίλους του Αξελ ( Die Linke) 8%, στους Πράσινους 7% , και στους Ελεύθερους Δημοκράτες (FDP) 6%.
Η INSA της Ερφούρτης που έχει δεσμούς με τους Χριστανοφιλελέ ηταν πολύ πιο αποκαλυπτική πριν δυο μέρες. Ευρώ-Συμμαχία 61%. (Οι Χριστανοφιλελέ (CDU +CSU) 30% και οι φασιστοσοσιαλφιλελέ (SDP) στο 31%). Αλτερνατίβα 12% (από 13% μια εβδομάδα πριν), Die Linke 10 %, Πράσινοι 7% και FDP κάτω από το 5%.
Και ακόμα είναι Φεβρουάριος, και έχουν καταγραφεί (επισήμως) μόνο 30 βιασμοί
από τους καλεσμένους της φον Φακλάνεν αλ Μέρκελ. Μετά τη νίκη των «ψωριάρηδων» του Βίλντερς στην Ολλανδία και τις γαλλικές εκλογές, το Ντόμινο μπορεί να αλλάξει πολλά και στη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...