27/2/17

Δραματική έκκληση Γκρουέφσκι προς τον Ζάεφ

Ο Νίκολα Γκρουέφσκι από τη σελίδα του στο Facebook κάλεσε τον Ζάεφ να απορρίψει την αλβανική πλατφόρμα και του προσέφερε τη στηριξη του VMRO-DPMNE.
« αν θέλει Ζάεφ να είναι ο πρωθυπουργός με οποιοδήποτε κόστος, μπορεί να μην χρειαστεί να βλάψει τα κρατικά και εθνικά συμφέροντα.Θα δεχτώ πρόθυμα να συλληφθώ, και να φυλακιστώ αν αυτό είναι προϋπόθεση του Ζάεφ και το VMRO-DPMNE θα τον υποστηρίξει ως κυβέρνηση μειοψηφίας μέχρι τις επόμενες εκλογές που θα συμφωνηθούν από κοινού», έγραψε.

Άμεση Παρέμβαση του ΝΑΤΟ  στα Σκόπια

Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ με δήλωση του κάλεσε τον πρόεδρο της πΓΔΜ να δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Ζάεφ. «Μετά την πρώτη απόπειρα σχηματισμού κυβέρνησης, ανακοινώθηκε πως, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προέδρου, έχουν συγκεντρωθεί πλέον αρκετές υπογραφές βουλευτών.Αναμένω από τις αρχές των Σκοπίων να εκπληρώσουν το επόμενο βήμα στη δημοκρατική διαδικασία», δήλωσε και υπογράμμισε:
«Το NATO παραμένει πιστό στη δέσμευσή του απέναντι στη συμμετοχή της πΓΔΜ στη Συμμαχία, σύμφωνα με την απόφαση της Συνόδου του Βουκουρεστίου το 2008 και τις σχετικές διακηρύξεις σε επόμενες συνόδους του ΝΑΤΟ»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντιγραφω αποσπασμα απο σελιδα Γιωργου Θαλασση:
...Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής,:

«Θέλω να διαβεβαιώσω πως ο ελληνικός στρατός προετοιμάζεται, σχεδιάζει και είναι έτοιμος. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Ξέρουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, ο Ελληνικός λαός μπορεί να κοιμάται ήσυχος».


Αυτο το "να κοιμομαστε ησυχοι" μου θυμιζει καπως το "Κυριοι πατε για υπνο", την νυχτα της εισβολης του 74 απο το γεεφ στους ελδυκαριους.

Ανώνυμος είπε...

οι αλβανοι πολιτικοι της φυρομ φαινεται οτι πηραν εντολες,απο τον σορος αραγε η τους δυτικους,να ανατρεψουν τον πυγμαχο.

λετε να εχει σχεση αυτο και με την ανακοπη των εισβολεων στην ευρωπη στα συνορα μεταξυ φυρομ και...συριζα;

απο τοτε τα εσπασαν με τον σορος αυτοι και αρχισαν οι αλβανοι τα παζαρια με εντολες.