25/2/17

Ο Ναός του Σωτήρος Χριστού και ο Καποδίστριας

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς καλά έκανε και μίλησε «γενικά» για τον Ναός του Σωτήρος Χριστού που γνωστές «δυνάμεις» απαγορεύουν για 188 χρόνια την ανέγερση του.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς εξήγησε στη μαφία της Παραπληροφόρησης ότι σήμερα για την ανέγερση του Ναού του Σωτήρος υπάρχει το ίδρυμα του ζεύγους Αναγνωστοπούλου, που έχει και τη γη και τα χρήματα, και ότι ο Ναός δεν αφορά στους Έλληνες φορολογούμενους και ότι απλά απαιτείται η συναίνεση του υπ. Οικονομικών και η έκδοση ενός Προεδρικού Διατάγματος.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, όμως, έκανε λάθος όταν αναφέρθηκε σε «πρόβλημα γραφειοκρατίας» και παρέκαμψε την ουσία όταν αναφέρθηκε σε «ιδεοληψίες» και σε «παχυλή άγνοια».

Οι "αντιδρώντες" δεν το κάνουν ούτε από άγνοια ούτε από «ιδεοληψία» και δεν φταίει η γραφειοκρατία. Εντολές παίρνουν.

Η μη ανέγερση του Ναού του Σωτήρος  που αποφάσισε η Δ΄ Εθνική Συνέλευση του Άργους το 1829, είναι συνδεδεμένη με την δολοφονία του Καποδίστρια και με την εδώ   κυριαρχία των Ρότσιλντ.

Αυτός που αντιδρά, είναι η Στοά του Λονδίνου και οι Ρότισλντ.

Από εκεί έρχεται η εντολή στην Στοά των Αθηνών και στα "τέκνα" της. 

Και ο Κούλης και η ΝΔ , ως τέκνα  «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι» , αντιδρούν.

Εάν δεν αποκαλύψουμε το ΒΕΤΟ της Στοάς του Λονδίνου και των Ρότσιλντ και δεν συνδέσουμε την επιθέσεις κατά του Ναού του Σωτήρος με τους δολοφόνους του Καποδίστρια το χαζό πόπολο θα τρώει το κουτόχορτο της κακιάς χούντας με μπόλικο αλαφουζόλ.

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Quiz:
«Η Ελλάς αναπνέει σήμερον με δύο πνεύμονας, τον μεν αγγλικόν, τον δε αμερικανικόν. Δεν ημπορεί, λόγω του Κυπριακού, να διακινδυνεύσει από ασφυξίαν».


panos είπε...

"...κίτρινοι, μαύροι και λευκοί όλοι ψωνίζουν από ‘κει
κι όλο βροντούν μάρκα, δολάρια και σκούδα..."

Ανώνυμος είπε...

αντιδρα επισης η... τζινα μοσχολιου το μεσημερι απο τον 9.84 φμ του μαλακα καμινη

καλα αν ακουσεις τι νεοταξιτες ανθελληνες εχει μαζεψει ο καμινης στο ραδιο των αθηναιων...

μιλαμε και σας τα παιρνουν απο τα δημοτικα τελη αθηναιοι και σαν σκυλοχλευαζουν οι αναρχικοι και οι σημιτικοι απο το 9.84

Το «Δώρο» των Ρότσιλντ στο Ισπανικό Λαό επειδή αντιστάθηκαν στον Τύραννο Ναπολέοντα και τους Αβράκωτους Γάλλους

Το «Ισπανικό παράδειγμα» που τσόνταραν στην  Επαναστατική Προκήρυξη «Μάχου Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» οι «Συνταγματικοί» φίλοι του αλκοολικο...