26/2/17

Η Νέο-Ναζιστική Χούντα του Κιέβου πιέζει τον Πούτιν για πόλεμο

Τη νύχτα της 24ης προς την 25η Φεβρουαρίου οι δυνάμεις της Νέο-Ναζιστικής Χούντας του Κιέβου κατέλαβαν αιφνιδιαστικά το υδραγωγείο του Ντόνετσκ και από εκεί σήμερα βομβάρδισαν με όλμους τις γειτονιές Κίφσκι και Κουμπισέφσκι. Οι Ουκρανοί , κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, βομβάρδισαν 18 φορές τις θέσεις της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ.
Χθες το πρωί οι «Ουκοι» βομβάρδισαν την περιοχή του αεροδρομίου του Ντόνετσκ και χρησιμοποίησαν πυροβόλα των 122 και όλμους των 120 χιλιοστών καθως και το χωριό Κράσνι Παρτίζαν.
Οι επιθέσεις του Κίεβου γίνονται ενώ θα έπρεπε από τις 21 Φεβρουαρίου να εφαρμόζεται η εκεχειρία που συμφωνήθηκε στο Μόναχο στη Συνάντηση του Κιέβου μα τη Ρωσία τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Ο ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, Αλεξάντρ Ζαχαρτσένκο, που πιέζεται από τους δικούς του δήλωσε ότι, «η Ουκρανία έχει υπογράψει έγγραφο πολλές φορές συμφωνίες για κατάπαυση του πυρός και απόσυρση του βαρέως οπλισμού και τις παραβίασε όλες», και τόνισε: «Αν εμείς δεν αρχίσουμε να αντιστεκόμαστε δεν θα είμαστε πια ο εαυτός μας και θα προδώσουμε τους προγόνους μας. Και το κυριότερο το αποτέλεσμα θα είναι ότι το Κίεβο θα εξοντώσει τον πληθυσμο που πιστεύει στη Ρωσία. Γιατί εμείς ανήκουμε στον ρωσικό κόσμο. Για το ποια είναι η γνώμη μου σχετικά με το κουαρτέτο του Μινσκ , για το τι θα γίνει στη συνέχεια και αν έχει νόημα να συμφωνήσουμε σε απόσυρση στρατευμάτων , θα ήθελα να επαναλάβω ότι εμείς δεν θα παραβιάζουμε το καθεστώς κατάπαυσης του πυρός, και ότι εμείς δεν θα αποσύρουμε τα όπλα πρώτοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...