27/2/17

Η Cia, οι ψυχίατροι και τα τα mainstream μέσα μαζικής αποβλάκωσης

Εμείς, το ξέρουμε καλά, Τι ζήσαμε το βρώμικο 89 όταν στα ιδιωτικά ραδιόφωνα έβγαιναν οι «ψυχίατροι¨του μισθολογίου και έκαμαν το προφίλ του Αντρέα. Τωρα η επιχείρηση επαναλαμβάνεται στα «Κεντρικά».
Από τότε που ξεκίνησε η προεδρική εκστρατεία του Τραμπ στις ΗΠΑ διάφοροι ψυχίατροι άρχισαν να γνωματεύουν έχουν ότι έχει προβλήματα ψυχικής υγείας, που κυμαίνονται από «ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας» μέχρι «ψυχοπάθεια».
Αυτές οι ιατρικές αναλύσεις έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης, και των ΑΘΕΑΤΩΝ εντολέων τους που μάχονται τον Τραμπ.
Μετά από μήνες σιωπής η «American Psychiatric Association», (APA), έβγαλε μια προειδοποίηση προς τα μέλη της να σταματήσουν τις τηλε-ψυχαναλύσεις του Πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ, διότι παραβιάζουν τον κώδικα δεοντολογίας της.

Για όσους «ανήθικους» έκαναν «αντιδεοντολογικά» και «αντιεπιστημονικά» τηλε-ψυχαναλύσεις δεν υπάρχει καμιά κύρωση. Οι ψυχο-αλμπάνηδες και ψυχο-κομπογιαννίτες θα μείνουν ατιμώρητοι από το… Κράτος Δικαίου.

ΥΓ. Ίσως θα έπρεπε ο Τραμπ να τους κάνει αγωγή για λάθος διάγνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...