14/2/17

Κάθε πράγμα στον καιρό του

Η συζήτηση για τη δραχμή είναι άκαιρη. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι οι «ανεξάρτητοι τραπεζίτες».
Τώρα εάν ο κυρίαρχος λαός θα κόβει δραχμές ή ευρώ είναι παρεπόμενο ζήτημα. Το ζήτημα αιχμής είναι ότι δεν υπάρχουν και δεν μπορεί να υπάρχουν ανεξάρτητοι Τραπεζίτες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Financial Times: Η Ελλάδα σχεδιάζει να διορίσει τη Rothschild ως σύμβουλο για το χρέος

https://mignatiou.com/2017/02/i-ellada-tha-katastisi-ti-rothschild-simvoulo-gia-to-chreos-anaferoun-i-financial-times/

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Π.Χ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΨΕΥΤΟΑΞΙΕΣ, ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!

ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΠΛΑΓΙΟΚΟΠΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΑ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥΣ-ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ!ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!


Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΜΑΛΑΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΗΠΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ ΦΙΛΕΛΕ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ

ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΩΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΑΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ!

ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ ΦΙΛΕΛΕ ΣΟΦΙΣΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΕΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ!http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/marjistes-astunomikoi-tha-kanoun-parembaseis-sta-scholeia-kata-tou-ratsismo

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Τσιπράκος κάνει εκλογές και έρθει ο Μητσοτάκης και η Μέρκελ του πει ότι θέλουμε να πάτε στη δραχμή τι θα κάνει ? Κατευθείαν θα πάει ! Ετοιμαστείτε και σώστε την περιουσία σας.Το σενάριο δραχμή με ΝΔ δένει από πολλές μπάντες.Ο Άδωνις θα μας σώσει !