20/2/17

Οι κατάσκοποι στον ελληνικό Τύπο

Τα ρεπορτάζ στα ελληνικά ΜΜΕ για τον Σόρος ήταν κλασσικό παράδειγμα δουλειάς κατασκόπων. Το ίδιο και το «ρεπορτάζ» του NBC για τον Σνόουντεν που ήταν πνευματικό προϊόν μυστικής υπηρεσίας και του έκαναν αναπαραγωγή οι κατάσκοποι που εργάζονται στα ελληνικά ΜΜΕ. Το δίκτυο NBC των ΗΠΑ εμφάνισε ένα ψεύτικο ρεπορτάζ για τον Σνόουντεν , που έγραψαν οι λογογράφοι μιας από τις 17 αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες επικαλούμενοι «ανώνυμες πηγές».
Ας δούμε ένα μικρό απόσπασμα του ρεπορτάζ:
U.S. intelligence has collected information that Russia is considering turning over Edward Snowden. (Η μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν συλλέξει πληροφορίες ότι η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο παράδοσης του Σνόουντεν …., (Πρώτο εισαγωγικό ψέμα. «Οι υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες (γενικώς) ότι η Ρωσία, δηλαδή, οι αμερικανοί υποκλέπτουν το Κρεμλίνο ), as a “gift” to President Donald Trump who has called the NSA leaker a “spy” and a “traitor” who deserves to be executed, (,ως δώρο για τον Τραμπ,  ο οποίος έχει αποκαλέσει τον άνθρωπο που διέρρευσε τα μυστικά της NSA "κατάσκοπο" και "προδότη" που αξίζει να εκτελεστεί.
Επανερχόμαστε με το «δώρο» Πούτιν στο σενάριο ότι ο Τραμπ είναι πράκτορας του Πούτιν. Και συνεχίζει το ρεπορτάζ των κατασκόπων . «That’s according to a senior U.S. official who has analyzed a series of highly sensitive intelligence reports (σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο των ΗΠΑ ο οποίος ανέλυσε μια σειρά από εξαιρετικά ευαίσθητες εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών), προσέξτε, «ευαίσθητες εκθέσεις», έμπειρος αλλά ανώνυμος αναλυτής, που, detailing Russian deliberations and who says a Snowden handover is one of various ploys to “curry favor” with Trump. (που ανέλυσε τις ρωσικές συζητήσεις (δηλαδή έχουμε ως πηγή υποκλοπές και ο οποίος λέει ότι η παράδοση Σνόουντεν είναι ένα από τα διάφορα τεχνάσματα για να "κερδίσουν την εύνοια» του Τραμπ. Δηλαδή ο στόχος είναι η εξαπάτηση των αμερικανών με την «εύνοια» του Τραμπ . Και υπάρχει και «διασταύρωση»:
A second source in the intelligence community confirms the intelligence about the Russian conversations and notes it has been gathered since the inauguration (Μια δεύτερη πηγή στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για τις ρωσικές συνομιλίες και σημειώνει ότι έχουν συγκεντρωθεί μετά την ορκωμοσία.
Κάθε καλός δημοσιογράφος μπορεί ευκολα να διαβάσει 9 ψέματα σε αυτές τις λίγερς γραμμες. Κάθε δημοσιογράφος εκτός από τους πράκτορες, τους κατασκόπους, που κατά παράβαση του άρθρου 375 του Ποινικού Κώδικα αναμετέδωσαν το ρεπορτάζ των εργοδοτών τους  από τα ελληνικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...