19/2/17

Οι ρουφιάνοι της Deutsche Welle (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΌΝΟΝ) βάζουν πλάτη για τον Σόρος

Το βάζω όπως το βρήκα. Το μετεφρασε από τα γερμανικά μια ρουφιάνα …οβα, με σύζυγο που έχει ελληνικό επώνυμο.
«Πολλές κυβερνήσεις στα Βαλκάνια γίνονται όλο και πιο αυταρχικές. Ο εχθρός είναι λίγο πολύ ένας: Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος. Ουγγαρία, Σερβία, Ρουμανία, ΠΓΔΜ, Βουλγαρία, χώρες των Βαλκανίων που τελευταία ρέπουν ολοένα περισσότερο προς τον ολοκληρωτισμό. Το παράλογο όμως της όλης υπόθεσης δεν είναι ότι φοβούνται την αντιπολίτευση, ούτε καν την κατακραυγή των ψηφοφόρων. Κοινός εχθρός είναι οι δεκάδες βαλκανικές ΜΚΟ για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα που στηρίζονται οικονομικά από τον αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος».
Σχόλια;

ΥΓ1. Ρε αντε και γαμ… της ΜΚΟ σας για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα!
ΥΓ2. Άντε ρε ρουφιάνοι, συνάδελφοι του Μπελογιάννη. Κατάσκοποι!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παραφρόνησες Χατζάρα; Κατάσκοπος ο Μπελογιάννης; Γιατί; Είχε καμμιά σχέση ή επαφή με τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, για να γνωρίζει απόρρητες πληροφορίες;

Κι άμα ήταν κατάσκοπος, γιατί κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του πρότειναν μέχρι και να γίνει υπουργός; Να σου πω εγώ γιατί: Γιατί ήταν χαρισματική προσωπικότητα, από αυτές που βγαίνουν κάθε 100 χρόνια... Μεγάλη απώλεια για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Ανώνυμος είπε...

Έλενα Λάλοβα. Την ξέρεις την πρακτόρισσα της πλάκας; την ρουφ της πλάκας; μας γράφει ότι ο καλούλης γεράκος πολεμάει μόνος για την δημιοκρατία στα Balkans. Στο διάολο γαμιολόγερε!!!!

ΠΑΟΚ Σεπόλια...

soulis είπε...

Απο το πρωι το ειχαν πρωτη θεσγ ολα τα ντοπια νεοταξικα σαιτ ο Σκαι το Εθνος ο Εισαγγελατος νιουσ247 οι παντες.
Ο κοσμος στα σχολια ομως οπου επιτρεπονται και οπου δεν πεφτει μπαν τους στολιζουν καταλληλα.

Ανώνυμος είπε...

https://tinyurl.com/hdz7q33

https://tinyurl.com/jhwhu4x