24/2/17

Ο μίστερ οφσόρ και το «Κοινοτικό Κεκτημένο»

Το 2012 έσκιζε τα πουκάμισά του και έβγαζε Λευκές Βίβλους για να εξηγήσει ότι «είχε δίκιο», ότι «το έκανε για το καλό μας¨και ότι ψήφισε μόνο το «καταρχήν» και όχι το «δια ταύτα».
Τώρα του εξήγησε και γραπτώς ο κ. Ζαν Κλόντ ότι ψήφισε την εξαίρεση της Ελλάδας από το  Κοινοτικού Κεκτημένο. Δηλαδή ψήφισε την αποβολή της Ελλάδας από την Ευρώπη για το καλό των τοκογλύφων.
Και επειδή έχει τόσο πολύ μυαλό, καθόσον «μάγκας», θα πει ότι κορόιδευε το πόπολο.
Δεν έχει σημασία πια. Ιστορία είναι. Αλλά κάτι τέτοια πρόσωπα θα πρέπει να κάνουν οριστικά στην Πάντα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επισης κατι που πολλοι δεν γνωριζουν

το 2012 ο προεδρος σημερα των ηπα τραμπ ειχε κανει προσφορα για την αγορα μεσω ταιπεδ του ελληνικου

η προταση προβλεπε και δημιουργια συγχρονων ουρανοξυστων τυπου σαγκαι ντουμπαι κωνσταντινουπολη ,μεταξυ αλλων οπου εχει συνεργασιες ο τραμπ !


ποιος μπλοκαρε στο ταιπεδ την παραχωρηση ελληνικου στο τραμπ;

η κυρια ζωηρου,δηλαδη η ψηφος του καρατζαφερη στο ταιπεδ !


μαλιστα υπαρχει και αποσπασμα απο την εκπομπη του εκεινης της εποχης στο αρτ οπου υπερηφανευεται σε ανυποπτο χρονο οτι εμποδισε αυτος το ξεπουλημα του ελληνικου στο τραμπ,λες και μιλαει ο τρομπας ο κουτσουμπας δηλαδη !


βεβαια αυτο δεν τον εμποδισε προ μηνων σε μια ακομη κλασικη κωλοτουμπα... να επαιρεται παλι στην εκπομπη του οτι ο τραμπ ειναι ...ο καρατζαφερης των ηπα και αυτος ο τραμπ της ελλαδας !



Παντως το ελληνικο κατεληξε σε αραβες και λατση με την βηθεια και του προεδρου μεσω ταιπεδ,ενω για την ωρα το καταπατουν ελευθερα οι συμμοριες που φερνουν εποικους στη χωρα και το μαφιοζικο υπουργειο τους που τους νομιμοποιησε και θεσμικα...

και οι οποιες βεβαια επειδη ειναι αλλοδαποι οι καταπατητες δεν στελνουν τα ματ να το εκκενωσουν οπως εκαναν με τους ελληνες στο βοτανικο που ειναι δευτερας διαλογης εμποδια ...

μπραβο προεδρε παλι τα καταφερες .

Ανώνυμος είπε...

ο πωλητηs κολλαγονων τραμπαρουφαs τηs ζωηρηs αννουλαs ο κ@λοs του παπαδημιου κατα την Ελευθεροτυπια το΄΄πραμα΄΄....
καλη διασκεδαση καλο τριημερο!με το αβαφτο αλλαλαζον κυμβαλο τηs κατεριναs ο κουφιοs ντενεκεδοκρουστηs καταδικασμενοs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ.....
Μεγαs Κ.Πλευρηs:Αγωνιστηs ο Καρατζαφερηs!
Καρατζαφερηs-Κωλοτουμπεs 2009-2011
Καρατζαφερηs:Ο γητευτηs περιστεριων!
Καρατζαφερηs Γιωργοs-Αφιερωμα συνεντευξη!
ο κ.Χιοs ελεγε
Βαλτο καναλι στον κωλο σου Καρατζαφερη!
Αντε γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!