19/2/17

Ο Πατριώτης Τραμπ

Ισχύς του η αγάπη του λαού. Ο Τραμπ είναι το λαϊκό κίνημα και είναι εχθρός της παγκόσμιας Ελίτ


Ο πρόεδρος Τραμπ επικαλείται και οχυρώνεται πίσω από το λαϊκό κίνημα που τον έφερε στην εξουσία. Χθες μίλησε σε συγκέντρωση οπαδών του στην Φλόριντα για να κάνει τον απολογισμό των πρώτων 30 ημερών στην Προεδρία. Την συγκέντρωση άνοιξε η «Εβίτα», (Μελάνια) με ένα «Πάτερ Ημών» αλά Tραμπ, που πέρασε το ,μήνυμα «άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι». Η ομιλία Τραμπ είχε πολλά «τοπικά»,αλλά μίλησε και για το « Εθνικό Κράτος» «παγκόσμιο κίνημα» και για τον (παλιό) πατριωτισμό. Είπε στους οπαδούς του.
« I want to be in a room filled with hard working American patriots who love their country, who salute their flag and who pray for a better future».
«Θέλω να είμαι σε ένα δωμάτιο γεμάτο με σκληρά εργαζόμενους αμερικανούς πατριώτες που αγαπούν τη χώρα τους, που χαιρετούν τη σημαία τους και που προσεύχονται για ένα καλύτερο μέλλον».

Οι πατριώτες είναι : Σκληρά εργαζόμενοι, που αγαπούν τη χώρα τους, χαιρετούν τη σημαία τους και προσεύχονται, και όχι σαν τον «βούρκο του Αυγεία» της Ουάσιγκτον που υπηρετεί έναντι αμοιβής τα συμφέροντα «ξένων δυνάμεων». Για το Εθνικό Κράτος και το «Κίνημα» είπε:
«You're all part of this incredible movement. This movement that we talk about so much. That's been written about on the cover of every magazine all over the world. It's a movement that is just sweeping. It's sweeping across our country. It's sweeping frankly across the globe. Look at Brexit. Look at Brexit. Much smaller example, but it's still something you can look at. People want to take back control of their countries and they want to take back control of their lives and the lives of their family. The nation state remains the best model for human happiness and the American nation remains the greatest symbol of liberty, of freedom and justice on the face of god's earth. And now we have spirit like we've never had before. It's now that we have our sacred duty to defend our country, to protect its values and to serve its great, great citizens. Erasing national borders does not make people safer. It undermines democracy and prosperity».

«Είστε όλοι μέρος αυτού του απίστευτου Κινήματος . Του Κινήματος για το οποίο μιλάμε τόσο πολύ. Για το οποίο έχουν γραφτεί εξώφυλλα σε κάθε περιοδικό σε όλο τον κόσμο. Είναι το κίνημα που μόλις άρχισε να σαρώνει. Που σαρώνει σε όλη τη χώρα . Που σαρώνει σε όλη την υδρόγειο. Κοιτάξτε το Brexit. Κοιτάξτε το Brexit. Πολύ μικρότερο παράδειγμα, αλλά είναι κάτι που μπορείτε να δείτε. Οι άνθρωποι θέλουν να πάρουν πίσω τον έλεγχο των χωρών τους. Θέλουν να ανακτήσουν τον έλεγχο της ζωής τους και της ζωής της οικογένειάς τους. Το Εθνικό Κράτος παραμένει το καλύτερο μοντέλο για την ανθρώπινη ευτυχία και το αμερικανικό έθνος παραμένει το μεγαλύτερο σύμβολο της ελευθερίας, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης στο πρόσωπο της Γης του Θεού. Και τώρα έχουμε το πνεύμα, όπως δεν είχαμε ποτέ πριν. Είναι τώρα που έχουμε ιερό καθήκον μας να υπερασπιστούμε τη χώρα μας, για να προστατεύσουμε τις αξίες της . Η κατάργηση των Εθνικών συνόρων δεν κάνει τους ανθρώπους πιο ασφαλείς. Υπονομεύει τη δημοκρατία και την ευημερία.». 

Ο Τραμπ μίλησε και για την παγκόσμια Ελίτ:

«The so-called global elite have done well for themselves, but left working families with shrinking wages.»..... «Instead of peace, we've seen wars that never end and conflicts that never seem to go away».

«Η λεγόμενη παγκόσμια ελίτ τα κατάφερε καλά για τον εαυτό της, αλλά άφησε τις οικογένειες των εργαζόμενων με μικρότερους μισθούς . Πριν από 18 χρόνια πολλοί από εσάς βγάζατε περισσότερα χρήματα από μια δουλειά από ό, τι έχετε σήμερα με δύο και τρεις δουλειές.
Αντί της ειρήνης, είδαμε πολέμους που δεν τελειώνουν ποτέ και οι συγκρούσεις που ποτέ δεν επιλύονται».

Η μισή Γαλλία, για πρώτη φορά βάφτηκε μπλέ, αλλά η Λε Πέν δεν νίκησε.

  Η μεγάλη αποχή έπληξε περισσότερο τον Εθνικό Συναγερμό που συγκέντρωσε μόνο το 19,3% του 32% που πήγε στην κάλπη, ενώ οι δημοσκοπήσεις έφι...