27/2/17

Ιδού οι Εχθροί του Λαού

Οι Ευρω-Φασιστο-Φιλελέ θέλουν Ομοσπονδία
πριν δύσει το πρότζεκτ ΕΕ

Τέσσερα Φιλελέ καθάρματα, ένας από το Λουξεμβούργο, ο Γερμανός Χριστανο-Φιλελε της CDU, Νόμπερτ Λάμερτ, η ιταλίδα αριστερή Λάουρα Μπολντρίνι , που είναι υπέρ της ειρήνης της συνύπαρξης των λαών και του αντι-φασισμού και αγωνίζονται για μια κοινωνία που βασίζεται στην κοινωνική ισότητα των δύο φύλων, και το σεβασμό στο περιβάλλον, ο γάλλος σοσιαλ-ληστής (από την Τυνησία) Κλωντ Μπαρτολόν, και ενας τόπτα από το Λουξεμβούργο υπέγραψαν και δημοσίευσαν χθες στη Ιταλική «La Stampa» έκκληση για μια ευρωπαϊκή «Ομοσπονδιακή Ένωση».

Στην επιστολή, οι τέσσερεις ως πρόεδροι των Κυνο-βουλίων λένε ότι η στενότερη συνεργασία είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που κανένα κράτος της ΕΕ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει από μόνο του, όπως η μετανάστευση, η τρομοκρατία και η αλλαγή του κλίματος.

Οι συντάκτες της επιστολής που την υπέγραψαν οι 4 ρουφιάνοι, προειδοποιούν το πόπολο ότι το «πρότζεκτ» της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης σήμερα βρίσκεται σε κίνδυνο όσο ποτέ, επειδή η υψηλή ανεργία και η μετανάστευση ενισχύουν «τα λαϊκιστικά και εθνικιστικά κινήματα». «Τώρα είναι η στιγμή για να κινηθούμε προς την κατεύθυνση της στενότερης πολιτικής ολοκλήρωσης προς μια Ομοσπονδιακή Ένωση με ευρείες αρμοδιότητες. Γνωρίζουμε ότι αυτή προοπτική συναντά ισχυρή αντίσταση, αλλά η αδράνεια κάποιων δεν μπορεί να προκαλέσει την παράλυση όλων. Εκείνοι που πιστεύουν στα ευρωπαϊκά ιδεώδη, θα έπρεπε να τους δώσουν μια νέα ζωή, αντί να παρατηρούν ανήμποροι το ηλιοβασίλεμα τους», έγραψαν τα αφεντικά των τεσσάρων καθαρμάτων.

Προσοχή. Η «Κεντροδεξιά» CDU, (η ΝΔ), το «κεντροαριστερό» Parti Socialiste, (το ΠΑΣΟΚ), και η αριστερή «Sinistra Italiana» , (ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ), είναι ένα πράγμα. Τοκογλυφικός Ευρω-Φασισμός και είναι ενωμένοι απέναντι στη Δημοκρατία και την Ελευθερία. Απέναντι στη Λαϊκή Κυριαρχία και την Εθνική Ανεξαρτησία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσανακογλύφτες πιάσανε τα πόστα
δέκα σόγια μια κομπόστα
αλλαγή μόνο για μόστρα
κάτσε Αντρέα, σήκω Κώστα
ελα Αλεξη προλαβε μη φεξει!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ομως τους πρόλαβε ο χικ Γιούνκερ σημερα που εκανε δηλώσεις περί Ευρώπης πολλών ταχυτήτων " με πολλούς κύκλους στους οποίους δεν ειναι απαραίτητο να συμμετέχουν εξίσου ολοι. ". Με λίγα λόγια οι επικεφαλής της ανοσιας ένωσης ξέρουν που παει το πράγμα και δε θέλουν τα καραγκιόζη και στα πόδια τους. Λίγοι και καλοί. Οι υπόλοιποι ξεπαρεού και στο τελευταίο θρανίο.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...