25/2/17

Το χαζό πόπολο, οι ρουφιάνοι και η απλή αλήθεια

Οι κάθε λογής ρουφιάνοι σκίζονται να απαντήσουν μπροστά το πόπολο στο ερώτημα δραχμή ή ευρώ; Και μετά, οι γκαλοπατζήδες, ρωτούν το χαζό πόπολο να τους πει «τη γνώμη του».
Αλλά, το χαζό πόπολο δεν έχει καταλάβει ότι από το πρώτο μνημόνιο είμαστε εκτός «Ευρώπης».
Το «μνημόνιο» σημαίνει την ΑΝΑΣΤΟΛΗ του κοινοτικού κεκτημένου.
Το «μυστικό» το εξήγησε και γραπτά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ. Και οι ρουφιάνοι, (πολιτικοί και βοθρολύματα της μαφίας της παραπληροφόρησης), σφυρίζουν αδιάφορα. «Τα μέτρα που συμφωνούνται στο πλαίσιο ενός Μνημονίου δεν είναι υποχρεωτικό να είναι συμβατά με το κοινοτικό κεκτημένο». Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει γνωματεύσει ότι τα Μνημόνια είναι δράσεις του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, οι οποίες βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ».
Τα «εθνικά μέτρα» που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, είναι εκτός της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ως εκ τούτου ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει ως έχει στην Ελλάδα.
Ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει για τους Έλληνες αλλά εφαρμόζεται για τους λαθραίους και τα «προσφυγόπουλα».
Αυτή είναι η απλή αλήθεια. Και οι κάθε λογής ρουφιάνοι , πολιτικοί και μαρκούτσια, οι "Σωτηρες" δεν εξηγούν στο πόπολο ότι ο Παπαεβραίου,
ο φον Αντωνάκης, ο Συνταγματολόγος, ο Κούλης, ο Άδωνης Βιβλιοπώλης, Διαμαντοπούλου, ο Κυρ Φώτης Κουρέλης, και όλη η κουστωδία , τους έβγαλαν από την Ευρώπη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ. Χατζάρα

Στην επιστολή τους με ημερομηνία 1η Δεκεμβρίου 2016, προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερουν Ντάισελμπλουμ και τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, οι ευρωβουλευτίνες Μαρία Χοάο Ροντρίγκιες και Γιούτα Στέινρουκ εκφράζουν την πεποίθηση ότι το υπάρχον σύστημα συλλογικών διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα δεν είναι συμβατό με το Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ , ούτε με τις βασικές συμβάσεις του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας (ILO).
http://www.real.gr/DefaultPrint.aspx?page=arthroprint&id=582246

Σύμφωνα με την απαντητική επιστολή του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς τις ευρωβουλευτίνες της Σοσιαλιστικής Ομάδας, Μαρία Χοάο Ροντρίγκιες (Πορτογαλία) και Γιούτα Στέινρουκ (Γερμανία), την οποία έχει δει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ επισημαίνει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει επιβεβαιώσει πως τα Μνημόνια είναι δράσεις του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, οι οποίες βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ. Επομένως, συμπληρώνει, ο Ζ.Κ.Γιούνκερ, όταν υιοθετούνται εθνικά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ως εκ τούτου ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει ως έχει στα ελληνικά μέτρα.
http://www.cretalive.gr/business/gioynker-to-koinotiko-dikaio-den-einai-ypochreotiko-otan-yparchei-mnhmonio


Αντί να επικεντρωνόμαστε σε αυτήν την δήλωση θα ήταν περισσότερο ενδιαφέρον να αναζητήσουμε την αναφερόμενη απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου της οποίας δεν έχουμε καμία γνώση.
Είναι λοιπόν αυτή μία υποτιθέμενη απόφαση που καταργεί την ισχύ των θεμελιωδών αρχών τής ΕΕ σε μία χώρα μέλος.
Ικανοποιείστε εσείς με αυτήν την εξήγηση;
Μπορούν οι "θεσμοί" ή ο ESM να θεσπίζουν μέτρα υπέρτερα σε ισχύ των καταστατικών αρχών της ΕΕ;
Οι καταστατικές αρχές έχουν επιλεκτική ισχύ; Προφανώς έχουν καθολική.
Διότι άν έχουν επιλεκτική, τότε έχουν ήδη αντικατασταθεί από άλλες καταστατικές αρχές χωρίς να υπάρχει η σχετική ισόκυρη πράξη αλλαγής τους.