18/2/17

Το ΝΑΤΟ είναι το παλιό σύμφωνο του Άξονα

Η «Μιμή» η χορεύτρια της Συγγρού, και ο Κροάτης Νταμίρ με κοινή επιστολή τους, προς τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεγκ και τον κάλεσαν να «επανεξετάσει τα πλάνα της ειρηνευτικής αποστολής του ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο», « να υποστηρίξει τον μετασχηματισμό της Δύναμης Ασφάλειας Κοσσυφοπεδίου σε Ένοπλες Δυνάμεις του Κοσσυφοπεδίου», και «καταδίκασαν την εθνικιστική ρητορική των Σέρβων» διότι «ο στόχος αυτής της ρητορικής είναι να υπονομεύσει την κυριαρχία του Κοσσυφοπεδίου, και να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση ασφαλείας στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων».

Η Αλβανία και η Κροατία είναι μέλη του ΝΑΤΟ. Στον Παγκόσμιο Πόλεμο η Αλβανία πολέμησε μαζί με τους Ιταλούς και τους Γερμανούς και συγκροτήθηκε και η μεραρχία «Waffen-Gebirgs-Division der SS "Skanderbeg"».
Η Κροατία και οι Κροάτες, υπό τον φασίστα Άντε Πάβελιτς και τους Ούστασι πολέμησαν στο πλευρό των Γερμανών.

Η Αλβανία και η Κροατία οι σύμμαχοι των Μελανοχιτώνων και των Ναζί είναι τώρα στο ΝΑΤΟ.
Και η Ηρωίνη του Ισλαμικού Κράτους μαζί με τους τρομοκράτες ισλαμοναζιστές περνάνε στην Ευρώπη από τον Βαλκανικό «διάδρομο».
Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της Ανατολικής Ευρώπης, αξιοποίησαν την ένταξη στο ΝΑΤΟ για να αγοράσουν νομιμότητα. Το ΝΑΤΟ επιτρέπει στα διακρατικά δίκτυα εγκλήματος να ανθίσουν.
Αυτές είναι οι αξίες του ΝΑΤΟ και το «Κράτος Δικαίου» που «υπερασπίζεται».
Ο Τραμπ είχε απόλυτο δίκιο όταν έλεγε ότι το ΝΑΤΟ είναι «ξεπερασμένο».
Από συμμαχία του Ελευθέρου Κόσμου εξελίχτηκε σε σεκιουριτά της Μαφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: