21/2/17

Οι απόγονοι του Μερκούριου Μπούα κρατάνε ψηλά τα ελληνικά λάβαρα

Εγκαταλειμμένοι στην «πατριωτική μοναξιά» τους από την Ελλάδα, οι Μπούα μάχονται με την αλβανική Μαφία. οι προκλητικές πρακτικές του αλβανικού παρακράτους που καταπατά τις ιδιοκτησίες των Ελλήνων στο δήμο της Χιμάρας και σε' όλη την Βόρειο Ήπειρο συνεχίζονται..
Πριν λίγες μέρες καταπάτησαν παραθαλάσσιο κτήμα έκτασης 22.000 τ.μ. που ανήκει στην ελληνική οικογένεια Μπούα από το χωριό Δρυμάδες, αλλά η κυριότητά της έχει περάσει με πλαστογραφημένα έγγραφα σε άτομα που έχουν συνδέσεις με την αλβανική κυβέρνηση και το αλβανικό παρακράτος.
Αν και το κτήμα βρίσκετε υπό συντηρητική κατάσχεση με απόφαση του δικαστηρίου της Αυλώνας, οι καταπατητές μπήκαν με σκαπτικά μηχανήματα για να εκτελέσουν τις εργασίες ανέγερσης νέου οικισμού.
Ενώ η αστυνομία που κλήθηκε να σταματήσει τις εργασίες, όπως προβλέπει η δικαστική απόφαση, αντί να εκτελέσει την απόφαση του δικαστηρίου και να προβεί σε συλλήψεις αυτεπαγγέλτως, ζητούσε από την οικογένεια Μπούα να κάνει μήνυση την στιγμή που οι καταπατητές εργάζονται με βαριά σκαπτικά μηχανήματα στο κτήμα. Να σημειωθεί πώς η εισβολή στο κτήμα των 22.000 τ.μ. έγινε με μπράβους, καθώς μέλη της οικογένειας Μπούα αντιστέκονται σθεναρά εδώ και δύο χρόνια ενώ η Αστυνομία δεν προστάτεψε τους ιδιοκτήτες αλλά έκανε πλάτες στους μπράβους και τους πλαστογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...