20/2/17

Ο ευρω-φασισμός επιτέθηκε στην Λε Πεν

Η γαλλική αστυνομία πραγματοποίησε σήμερα Έφοδο στα γραφεία του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν για να ερευνήσει την δήθεν κατάχρηση ευρωπαϊκών πόρων που λαμβάνει το κόμμα για τη δραστηριότητά του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που κατέληγαν σε υπαλλήλους που εργάζονταν στο Παρίσι για δραστηριότητες της γαλλικής πολιτικής ζωής.
Κάθε ημέρα που περνάει η Λε Πεν ανεβαίνει. Ο τραπεζο-φασισμός θα πεθάνει.

2 σχόλια:

avdargor είπε...

το ξυλο που εφαγε ενας πατριωτης στο Ωραιοκαστρο τις ειδατε??? και καταγραφηκε απο βιντεοσκοπηση??
Ευτυχως που οι υπολοιποι πατριωτες μεσα απο τ οσχολειο Δεν αντεδρασαν ΚΑΙ απλα τον κοιταγαν να σαπιζετε επειδη δε δεχεται τα μουλικα στο σχολειο,ΘΑ ΣΠΙΛΩΝΟΤΑΝ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΞΑΛΛΟΥ...... με 'πρακτικες' Χρυσης Αυγης. (χαχαχαχαχοαοχαοχοχοχοΟΧΑΟΧοχοχοχοχαχ)

υ.γ. τα γεγονοτα με επιβεβαιωνουν γοργα

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχείς Σπύρο, η Ελλαδιστανία θα είναι πάντα στο πλευρό των Ρότσιλντ, το 93% θα κυβερνάει, θα συνεχίσουν να έρχονται λαθραίοι, να υπάρχουν κυρώσεις στην Ρωσία, θα παραμείνουμε στο ευρώ και θα είμαστε η αιχμή του "αντιρατσισμού", όταν τα άλλα έθνη θα είναι κυρίαρχα εμείς θα έχουμε γίνει μία αφρο-ασιατική μάζα που θα υποστηρίζει το ισλαμικό κράτος.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...