13/2/17

ΟΙ « ΑΓΟΡΕΣ »

Ζητώ συγνώμη για το ύφος των εκφράσεών μου, πού ακολουθούν, αλλά δεν αντέχω την κοροϊδία πού μας γίνεται, από αυτά πού γράφονται και λέγονται, και μάλιστα από ειδικούς επιστήμονες οικονομολόγους και όχι μόνο, με περίτεχνες ωραιολογίες για την ωφέλεια πού έχουμε αν μείνουμε στο Ευρώ.

Η έξοδός μας θα είναι καταστροφή.

Ρε δεν τρέπεστε να ισχυρίζεστε ότι η επιτυχία και το τέλος από την υπάρχουσα οικονομική κρίση είναι τελικός να βγούμε στις αγορές ;
Δηλαδή μας προϊδεάζετε ότι θα πρέπει πάλι να δανειζόμαστε, όχι πλέον μέσω μνημονίων αλλά από τις ελεύθερες ‘ αγορές’ ;
Ποιες ρε αγορές; δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι οι διαβόητες ‘ αγορές’ και τα μνημόνια είναι το ίδιο πράγμα ; οι ‘αγορές ’ είναι τα διεθνή συνασπισμένα κεφάλαια ( hedge funds ) της συμμορίας των τοκογλύφων σιωνιστών, οι δε μνημονιακές τρόϊκες ή θεσμοί (sic) όπως παραλλαγμένα λέγονται είναι η άλλη μορφή της διεθνούς σιωνιστικής ελίτ ( ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΕΕ ).
Δηλαδή μας λέτε ότι φεύγοντας από την αρπάγη των θεσμών !!! θα πάμε πάλι για δανεικά στις ‘αγορές’, δηλαδή από την Σκύλλα στην Χάρυβδη.
Ρε δεν ντρέπεστε, δεν έχετε λίγη τσίπα απάνω σας.
Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι όλο το Παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι στα χέρια των αχρείων του συνεδρίου της ματαιότητας τοκογλύφων Εβραίο-σιωνιστών, όποιο εθνικό καμουφλάζ και αν έχουν.
Ντροπή σας δωσίλογοι, προδότες, καιροσκόποι ή ανίδεοι, επιστημονικά και άλλα πνευματικά περιττώματα ( εκδότες, καναλάρχες, οικονομολόγοι και δημοσιογράφοι κ.τ.λ. )
ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες Πετάξετε τους όλους στον καιάδα, μην τους ακούτε είναι όργανα των εναγών και των λεσχών κ.τ.λ. Άμεση επανα-απόκτηση του εκδοτικού μας προνομίου, πού ο αλήστου μνήμης ολετήρας Σημίτης ( ομογάλακτος άλλωστε αυτών ) με δόλο μας το αφαίρεσε Επιστροφή στο Εθνικό μας Νόμισμα την ΔΡΑΧΜΗ. Ισοτιμία : 1Δραχμή = 1Ευρω.
Μη φοβίστε η Ελληνό-ορθοδοξία θα νικήσει.
Η Ανάσταση του γένους μας έρχεται.
Ζήτω η πνευματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΠΟΙΚΟΙ

ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΠΟΙΚΟΥΣ !

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΟΙΚΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΡΕΥΣΤΟ !

ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟ ΤΟΥ 1830 ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΩΣΗ!

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΒΑΛΑΝ 1500 ΓΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΝΑ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ


ΜΕΤΡΗΤΑ σε πρόσφυγες στη Χίο από την Ε.Ε.-ΑΝΑΣΑ και για τα μαγαζιά


συμπληρωματικό φαγητό, επικοινωνία, προϊόντα καθαρισμού, συγκοινωνία, ρουχισμό και εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά. Αυτό το πρόγραμμα θα αντικαταστήσει το μεγαλύτερο μέρος της άμεσης βοήθειας σε είδος που παρέχονταν μέχρι τώρα στους αιτούντες άσυλο, στα νησιά. Βασικά είδη φαγητού και ιατρικές παροχές θα εξακολουθήσουν να παρέχονται.

http://www.amanivoice-chios.gr/2017/02/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%87%CE%AF%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5-%CE%B5/


http://www.protothema.gr/greece/article/653568/hios-metrita-stous-aitoudes-asulo/

Ανώνυμος είπε...

βασικά σκεφτόμουνα ότι χωρίς 3ο παγκόσμιο πόλεμο οι τραπεζίτες δεν έχουν καμμία δυνατότητα να κρατήσουν την εξουσία και απ'ό,τι φαίνεται δεν μπορούν να δημιουργήσουν τέτοιον πόλεμο.

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθούν πάντως...