18/2/17

Οι Ιουδαίοι και τα κληρονομικά πολιτικά τους δικαιώματα στην Ιουδαία

Ο «Μπίμπι» στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Ουάσιγκτον, είπε στους «αμερικανούς» ότι η Ιουδαία είναι η Πατρίδα των Ιουδαίων, που έχουν κληρονομικά πολιτικά δικαιώματα στην πατρίδα τους, τα οποία οφείλουν να αναγνωρίζουν και να σέβονται οι επήλυδες Άραβες.
Και όντως έχει δίκιο. Πολλοί πριν τον Σαλαντίν και πολύ πριν την κατάκτηση της Ιερουσαλήμ από τους Άραβες, η Ιερουσαλήμ ήταν η πρωτεύουσα των Ιουδαίων. Ακριβώς όπως, πολύ πριν τον Μωάμεθ, η Κωνσταντινούπολη ήταν η Βασιλεύουσα των Ελλήνων.
Ακριβώς όπως οι Έλληνες έχουν ιστορικά πολιτικά δικαιώματα στις περιοχές που κατέλαβαν οι επήλυδες Σελτζούκοι, Βούλγαροι και Σίπταροι.
Τα ιστορικά κληρονομικά πολιτικά δικαιώματα των Εθνών στην πατρίδα τους, είναι απαράγραπτα, και οφείλει να τα αναγνωρίζει και να τα σέβεται το «Κράτος Δικαίου».
Για το λόγο αυτό, η Κριμαία ανήκει ιστορικά στο ρωσικό Έθνος, το Κόσσοβο στο Σερβικό Έθνος , η Ιερουσαλήμ στους Ιουδαίους, και η Μακεδονία, το Αργυρόκαστρο και οι «χαμένες Πατρίδες», ανήκουν στην πολιτική κληρονομιά των Ελλήνων.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετα την καταστροφη της Ιερουσαλημ απο τον Τιτο (70 μ.χ.) και κυρίως μετα την επανασταση του Μπαρ Κόχμπα (132-135 μ.χ.),οι Ρωμαιοι εξεδιωξαν τους εβραιους απο την Παλαιστινη,στην οποια αργοτερα εγκατασταθηκαν ελληνίζοντες περιοικοι απο τις γειτονικες επαρχιες (Συρια Αιγυπτος κ.α)
Εαν αυτοι επι 1800 χρονια,διεσπαρμενοι σε ολον τον κοσμο προσέυχονταν καθε μερα προς την κατευθυνση της Παλαιστινης με την εποδώ "και του χρονου στην Ιερουσαλημ"-και τελικα τα καταφεραν-τοτε εμεις που εχουν περασει μονο 564 χρονια απο την πτωση της Πολης τι πρεπει να λέμε;
Βεβαια, η Κωνσταντινουπολη με πληθυσμο που ισως ξεπερναει τα 15.000.000 θα πρεπει ή να "ψεκαστει" ή να ελπιζουμε σε καποια επιδημια(τυπου Ισπανικης γριπης λογου χαρη).Το να την αποκτησουμε κατοικισιμη με τετοια ανθρωπομαζα...καλυτερα να παραμεινει η κατασταση ως εχει.

Unknown είπε...

Δεν πιστεύω να εννοείς ότι, θα χρειαστούμε και εμείς τόσον καιρό όσον χρειάστηκαν οι Ιουδαίοι, γιά να επανακτήσουμε τις "χαμένες" πατρίδες μας.

Ανώνυμος είπε...

Διπλάσιο χρόνο θα χρειαστούμε... Οι Εβραίοι δούλεψαν σκληρά και μεθοδικά για να ξαναπατήσουν πόδι στην Παλαιστίνη... Εμείς τι κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Το αντιθετο!
Αλλα στην σημερινη εποχη δεν υφίστανται οι καταληλλες συνθηκες.Οταν ομως ερθει το πληρωμα του χρονου,η ηγεσια θα χρειαστει να λαβει καποιες "σκληρες" αποφασεις,πχ.οι προτασεις του Μεταξα τον Δεκεμβριο του 1920.Αν ειχε τοτε εισακουσθη,η μοιρα της χωρας και του Εθνους οπως και η κατευθυνση της Ιστοριας θα ειχαν διαφορετικη διαδρομη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.antibaro.gr/article/8419/comment-page-1

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Χατζάρα, γιατί την γράφεις Ιουδαία; Παλαιστίνη ήταν το όνομα της περιοχής...

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...