25/2/17

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ

Το ιδιωτικό Τραπεζικό σύστημα, συγκεντρώνει όλες τις καταθέσεις των πολιτών Και με αυτόν τον τρόπο ελέγχει όλες τις χρηματικές ροές προς την πραγματική
(δημιουργική ) οικονομία.
Δηλαδή στα χέρια της επαίσχυντης παγκόσμιας τοκογλυφικής χούντας βρίσκεται ο πλούτος πού δημιουργεί η εργασία. Αυτοί, λοιπόν, πλουτίζουν με τον τόκο από τα δικά μας χρήματα.
Αυτοί δημιουργούν τις τεχνητές οικονομικές κρίσεις και το χειρότερο, αυτοί φτιάχνουν τους πολέμους, εξαγοράζοντας συνειδήσεις ελεεινών πολιτικών, δημιουργώντας κοινωνικές αναστατώσεις.
Επομένως, την τραπεζική λειτουργία να αναλάβουν μόνο οι Κεντρικές Τράπεζες των εθνών,(κρατικοποίηση) χωρίς ΤΟΚΟ, για να ευημερήσει ο κόσμος.
Το πράγμα είναι τόσο απλό, σαν το αυγό του Κολόμβου.
Για να γίνει η τελευταία οικονομική κρίση, πού προκάλεσαν οι εμπνευστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ο οριστικός τους θάνατος.

Χρίστος Α. Αθανασόπουλος
www.christathan.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα είναι αν δουν τα δύσκολα οι περιούσιοι τραπεζίτες και τα πολιτικά τσιράκια τους - που θα τα δουν λίαν συντόμως - θα προχωρήσουν σε ολοκληρωτικό πόλεμο; Θα μου πεις μήπως τώρα τι κάνουν σε όλες τις μεγαλουπόλεις και έχουν κουβαλήσει τους ετοιμοπόλεμους ισλαμιστές συμμάχους τους;

Στην Σκιπερία τις τελευταίες 24 ώρες βρέθηκαν μόνο δυο κρούσματα Κορωνοϊού και συνολικά υπάρχουν μόνο 118 ενεργές περιπτώσεις.

  Στην Αλβανία τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν μόνο   2 θετικά κρούσματα κορωνοϊού, από τα   1.693 τεστ που πραγματοποιήθηκαν. Θετικότητ...