6/10/19

Ο Νταβατζής του Κράτους Δικαίου ήταν εδώ

Πέρασαν 15 χρόνια από την επανάσταση του «Μπαϊρακτάρη» στο Μοναστηράκι, όπου, ο Κώστας ο Νωθρός είπε στους βουλευτές του ότι «Δεν θα αφήσει», «πέντε νταβατζήδες» και «πέντε άλλα κέντρα» να χειραγωγήσουν την πολιτική ζωή του τόπου. 
Ο Κώστας νόμιζε ότι οι νταβατζηδες ήταν «εύκολα αντιμετωπίσιμοι». Πίστευε ότι αρκούσε «η πλειοψηφία να κάνει τη δουλειά της ως νομοθέτες και η Δικαιοσύνη τη δική της». Αλλά, στο «βαθύ κράτος Δικαίου» αυτό δεν είναι αρκετό.
 Οι πραγματικοί Νταβατζήδες, τον ενίκησαν, πάγωσαν τον αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη, και επέβαλαν τον Αλιάκσι Τσιπρόφσκι, για να ανατρέψει το βέτο του Βουκουρεστίου και να βάλει την «Μακεδονία», μαζί με την ιστορία της , τη γλώσσα και το λαό της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. 
Ο Νταβατζής του Κράτους Δικαίου ήταν χθες στου Μαξίμου. Και ο Νταβατζής έδωσε συγχαρητήρια στον Κούλις. Και πρέπει να ανησυχούμε για τις «μεταρρυθμίσεις»που είπε ότι μας χρειάζονται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απ οτι ξερω ο νωθρος εφαγε καλα στου Μπαϊρακταρη κεινο το βραδυ.

Ανώνυμος είπε...

Επομένως ο Κωστάκης είχε καλές προθέσεις και άρα ήταν πατριώτης και το πάλεψε αλλά...! Αλλά...!!!

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...