29/3/22

Ο παιδόφιλος Μπιντές περίμενε οτι το ρούβλι θα υποτιμηθεί και θα πάει στα 200 για ενα δολάριο

 

Το δολάριο  στη Μόσχα, έπεσε κάτω από τα 86 ρούβλια,  για πρώτη φορά από τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο, εδω και αρκετα χρονια ειχα δει μια εγχρωμη φωτογραφια/σκιτσο σε ενθετη διπλη κεντρικη σελιδα εφημεριδας (νομιζω ηταν το Ποντικι) που παρουσιαζε τους ευρωπαιους τοτε πρωθυπουργους/αρχηγους κρατων να συντρωγουν μεταξυ τους σε ενα οβαλ τραπεζι, σαν εκεινο που συνομιλησε ο Πουτιν με τον Πουστρον, στο οποιο φαγοποτι συμμετειχε και ο σουλτανος ενω διπλα του παρουσιαζε την Ελλαδα σαν σκυλο με φεσι και φουστανελλα, ο οποιος σκυλος εχοντας τα δυο μπροστινα του ποδια πανω στο τραπεζι προσπαθουσε ν' αρπαξει κι αυτος ενα κοψιδι απ' το τραπεζι.
Το σκιτσο αυτο πρεπει να ηταν απ' την τοτε εποχη της Επαναστασης και το ψαχνω αλλα φαινεται τοχουν αποσυρει οι δικαιωματακηδες, γιατι αντικατοπτριζε ομως το ΠΩΣ εβλεπαν τοτε την Ελλαδα οι φραγκοι οπως πιστευω οτι την βλεπουν ακομα και σημερα.
Σαν πεινασμενο σκυλο.
Μακαρι να εβρισκες αυτην την φωτο και να την ανεβαζες στην σελιδα σου.

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετε κύριε Χατζάρα.

Καιρός ειναι πιά να μην ονομάζουμε παιδόφιλους αυτά τα άτομα. Δεν ειναι φιλοι τών παιδιών. ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ είναι ο ακριβής ορισμός. Αν έχετε την καλωσύνη, εφεξής αποκαλέστε τους έτσι.

Μαρία.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...