11/3/22

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 52ΧΡΟΝΗ ΑΥΣΤΡΑΛΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ! ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΚΟΤΟΔΙΝΙΑΣΗ.

 Οι Αυστραλοί Πωλητικοί  πολιτική έπαθαν σε σοκ μετά τον ξαφνικό θάνατο από ΣΚΟΤΟΔΙΝΙΑΣΗ της γερουσιαστή των Εργατικών Κίμπερλι Κίτινγκ, σε ηλικία 52 ετών. Η γερουσιαστής των Εργατικών, η οποία ήταν πλήρως εμβολιασμένη με όλα τα οφέλη, υπέστη ύποπτη καρδιακή προσβολή την Πέμπτη.

Ο ξαφνικός θάνατος του Kitching έχει προκαλέσει σεισμό σε όλο το πολιτικό Φάσμα, διότι νόμιζαν οτι τα εμβόλια για τους Πωλητικού ειναι από τα καλά , που δεν έχουν παρενέργειες. Ο ηγέτης της ομοσπονδιακής αντιπολίτευσης, Anthony Albanese, δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης:

«Η οικογένεια των Εργατικών είναι σοκαρισμένη απόψε με την τραγική είδηση ότι η φίλη και συνάδελφός μας γερουσιαστής Kimberley Kitching πέθανε ξαφνικά στη Μελβούρνη. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της.


Η Kitching, γερουσιαστής από τη Βικτώρια από το 2016, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούλιο του περασμένου έτους που την έδειχνε να λαμβάνει το δεύτερο εμβόλιο COVID-19. Μέρος της λεζάντας της φωτογραφίας της με το εμβόλιο ήταν: «Αισθάνομαι τόσο τυχερή που από σήμερα έχω εμβολιαστεί πλήρως για τον κορωνοϊό. Παρακαλώ πηγαίνετε και ολοκληρώστε το, για την υγεία και την ψυχική σας ηρεμία, για τους αγαπημένους σας και τη χώρα σας». 
ΠΗΓΗ KORAKAS NEWS

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

3+ φορές πιο πιθανό να κολλήσουν κορονοϊο οι τριπλόεμβολιασμένοι σε σχέση με τους ανεμβολιάστους

Στατιστικά από Ην.Βασίλειο, πίνακας 13 σελίδα 44

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1060030/vaccine-surveillance-report-week-10.pdf